Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-29-03, 04:51 AM   #1
Oggy2003
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 3
Default Problem!

im using red hat 9 and i liked the installer i think it worked well. but now when i go o play games like tux racer they wont load at all and when i typed in glxinfo in the terminal i got this message:

[root@pc2-cove3-4-cust160 root]# glxinfo
name of display: :0.0
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Error: couldn't find RGB GLX visual

visual x bf lv rg d st colorbuffer ax dp st accumbuffer ms cav
id dep cl sp sz l ci b ro r g b a bf th cl r g b a ns b eat
----------------------------------------------------------------------
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
0x21 24 tc 1 0 0 c . . 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 None
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
0x22 24 dc 1 0 0 c . . 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 None

do i have to edit my xf86config or something?
Oggy2003 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-03, 10:44 AM   #2
unhappy_mage
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 13
Send a message via AIM to unhappy_mage
Default glxgears?

does glxgears run? at what framerate? i had minor pbs with tuxracer. i'm at school right now, so i can't do anything more specific, but i'll u/l my XF86config later. good luck.
unhappy_mage is offline   Reply With Quote
Old 09-15-03, 02:59 AM   #3
Oggy2003
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 3
Default

i could run glxgears before, but now when i try i get this:
[tearne@pc1-cove3-4-cust160 tearne]$ glxgears
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Error: couldn't get an RGB, Double-buffered visual

Please help me, i have a geforce 4 card using redhat 9 on a 2.7ghz 80gb hd and 512mb machine
Oggy2003 is offline   Reply With Quote
Old 09-15-03, 04:18 AM   #4
zander
NVIDIA Corporation
 
zander's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,740
Default

You need to instruct XFree86 to load the NVIDIA XFree86 driver and GLX extension modules, see the README for details; if you did, check /var/log/XFree86.0.log for error messages.
zander is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem connecting Pioneer VSX-S300 to Nvidia Ion - flat panel scaling solves it? wild_oscar NVIDIA Linux 3 06-17-12 08:18 AM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 10:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 04:14 PM
kswapd kernel problem and the NVdriver kwaz NVIDIA Linux 2 09-25-02 09:33 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 11:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.