Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows 7

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-08-12, 08:10 AM   #1
Yaboze
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,057
Default Strange, slow Aero animations

Ever have this happen?

I booted up and my system seemed to take a few seconds longer before the Windows 7 login screen appeared and it seemed slow. I logged in and when the screen fades and the desktop appears, it was like it was in slow motion. The PC was running fast and all, but the animations were slow; Fades, minimize, maximize, movement of windows, etc.

I checked the clock/fan speeds of the card and they were normal. It was the weirdest thing and I'd never seen that before. I hadn't changed drivers or installed anything. I am running virus software.

So I rebooted and it was back to normal. Played SWTOR all night, no issues. After I played, I rebooted again to see if it was OK and everything was fine.

I googled it and it seems like it's happened to others before, something about the driver not loading correctly or something. There was nothing in the event log.
Yaboze is offline   Reply With Quote
Old 02-08-12, 10:58 AM   #2
dukenukemz
duKe_+
 
Join Date: Sep 2010
Location: Alberta, Canada
Posts: 38
Send a message via MSN to dukenukemz
Default Re: Strange, slow Aero animations

Its some randy driver issue, i had it happen to me with my GTX 460 card it would do that once and awhile and as soon as u restart boom it works normally.
__________________
CPU - I7 2600K 4.5 GHZ
RAM - 8 GB DDR3 1600mhz
GPU - GTX 570 Classified
dukenukemz is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.