Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-16-02, 05:39 PM   #1
nin_fragile14
Fat Tuna
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lincoln, Nebraska
Posts: 509
Default Battlefield 1942 demo

What do you guys think? I've only been able to join one server so far, and the sound was fuzzy and it crashed.
__________________
2.66 P4 @ 3.0 Ghz / Geforce 6800 GT @ 410/1080/ 768 mb Samsung DDR333 @ 374 mhz / Abit IS7 / XP Pro / NEC 1760NX LCD
nin_fragile14 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-02, 06:08 PM   #2
Matthyahuw
Registered User
 
Matthyahuw's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: AZ
Posts: 919
Send a message via ICQ to Matthyahuw Send a message via AIM to Matthyahuw Send a message via Yahoo to Matthyahuw
Default

I'll let ya know in a bit...DL'ing now...
__________________
Shalom!
Matthyahuw is offline   Reply With Quote
Old 08-16-02, 06:18 PM   #3
|JuiceZ|
Registered User
 
|JuiceZ|'s Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Louisville
Posts: 3,286
Send a message via Skype™ to |JuiceZ|
Default

thats on my lists.....will let ya know in a bit
__________________
primary MBP Core i5 2010 | HR | OCZ 120GB SSD
gaming Core i5-2500K @ 4.1GHz w/ CM Hyper212+ | MSI N560GTX-Ti TF II/OC | MSI P67A-GD55 | Silverstone FT02 | X360 250GB + Kinect
htpc IONITX-A-U | 2GB | M350 | XBMC Linux | SABnzbd, sickbeard, couchpotato | NAS Synology DS411J | 4TB
hometheater KURO PDP-5020 | Marantz SR6005 | Definitive BP7001s, CLR3000, BPVXPs
|JuiceZ| is offline   Reply With Quote
Old 08-16-02, 08:15 PM   #4
cricket
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 353
Default BF1942

multiplayer demo....looks good but my question is."how do i make the sound stop being so messed up?" system spec's areell Demension 8200 P4 2.26GHz with 533MHz system bus/ 512K L2 Cache ~256MB PC800 RDRAM~80GB Ultra ATA/100 Hard Drive~128MB DDR NVIDIA GeForce4 Ti 4600~with 30.82 driver's~24x/10x/40x CD-RW Drive Harman Kardon HK-395 Speakers with Subwoofer ~Sound Blaster Live~ WinXP Home edition
__________________
MY RIG Built By Self:
P4-3.0GHZ/800FSB (Northwood) + ZALMAN CNP7000(ALL COPPER) HSF
INTEL 865PERLL Board
1GB (2 X 512MB) Kingston HyperX (KHX3200AKB/1GR (2-3-2-6)
XFX NVIDIA 7600GT AGP (256MB) (@ 580Mhz Core-1.5Ghz Memory Speeds)
80 GB MAXTOR DIAMOND MAX 9 (8Mb Cache)
WINXP HOME ED -w/Vista Transformation Pack 6
ANTEC SLK 3700 BQE CASE
Nec ND-1100A DVD/RW Drive
CD Drive
7 in 1 Multimedia Card reader For My SD Digital Camera Pictures
cricket is offline   Reply With Quote
Old 08-16-02, 10:03 PM   #5
cricket
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 353
Default

nevermind i got it working fine now....i turned on hardware acceleration and sounds are clear as a bell
__________________
MY RIG Built By Self:
P4-3.0GHZ/800FSB (Northwood) + ZALMAN CNP7000(ALL COPPER) HSF
INTEL 865PERLL Board
1GB (2 X 512MB) Kingston HyperX (KHX3200AKB/1GR (2-3-2-6)
XFX NVIDIA 7600GT AGP (256MB) (@ 580Mhz Core-1.5Ghz Memory Speeds)
80 GB MAXTOR DIAMOND MAX 9 (8Mb Cache)
WINXP HOME ED -w/Vista Transformation Pack 6
ANTEC SLK 3700 BQE CASE
Nec ND-1100A DVD/RW Drive
CD Drive
7 in 1 Multimedia Card reader For My SD Digital Camera Pictures
cricket is offline   Reply With Quote
Old 08-16-02, 10:14 PM   #6
Matthyahuw
Registered User
 
Matthyahuw's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: AZ
Posts: 919
Send a message via ICQ to Matthyahuw Send a message via AIM to Matthyahuw Send a message via Yahoo to Matthyahuw
Default

Quote:
Originally posted by cricket
nevermind i got it working fine now....i turned on hardware acceleration and sounds are clear as a bell
yes, i was just going to suggest that...
tried it for 2min...good graphics, controls lag a bit (mouse lag).
played it at 1280, good framerate, don't understand why the mouse delays...
__________________
Shalom!
Matthyahuw is offline   Reply With Quote
Old 08-16-02, 10:39 PM   #7
nin_fragile14
Fat Tuna
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lincoln, Nebraska
Posts: 509
Default

You can get rid of mouse delays by messing with v-sync on and off. At least it's worked for me on a few games.

I'll try turning on sound acceleration, but the framerate will probably dip quite a bit.
__________________
2.66 P4 @ 3.0 Ghz / Geforce 6800 GT @ 410/1080/ 768 mb Samsung DDR333 @ 374 mhz / Abit IS7 / XP Pro / NEC 1760NX LCD
nin_fragile14 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-02, 03:27 PM   #8
Mojo
Suck my balls
 
Mojo's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: UK
Posts: 62
Default

nice game, the MP demo is pretty half baked though..

only 1 in 4 times will i sucessfully get on a server, and never have i been able to play for more than a minute before it crashes to desktop

other thing is that many people have to drop to 60Hz to get the game to even load (which sucks big time - ugh, i got a headache from that part)

apart from that, LAN games work just fine, amazing game there! it just needs some bugs stomping

-Mojo
Mojo is offline   Reply With Quote

Old 08-17-02, 08:29 PM   #9
DaveW
Its me! Hurray!
 
DaveW's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brit in USA
Posts: 1,203
Default

Works fine for me, its quite fun too, basically a WWII version of tribes
DaveW is offline   Reply With Quote
Old 08-17-02, 10:27 PM   #10
zippermcfrag
measure twice cut once
 
zippermcfrag's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: U.S.A
Posts: 31
Default

I've only played it for about 1hr or so but I thought that it was alot of fun. The airplanes are great, lots of fun to fly, so are the other vehicles. It feels like a massive multiplayer online game without the price. It's just a cool feeling to be fighting on the ground with dog fights above you and tanks coming at you and artillery pummeling the shore. I had alot fun can't wait to see what thay bring in the retail ver.
__________________
XP 2000+ Asus A7M266
512MB PC2100
SB Live! Platinum
Radeon 9700 pro
Pinnacle PCTV
zippermcfrag is offline   Reply With Quote
Old 08-17-02, 11:53 PM   #11
nin_fragile14
Fat Tuna
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lincoln, Nebraska
Posts: 509
Default

Anyone having really stuttery video without setting direct3d v-sync to "Always On"? I have to turn vsync on or I warp. And with vsync on, the frame rate sits at about 42 (half refresh rate).
__________________
2.66 P4 @ 3.0 Ghz / Geforce 6800 GT @ 410/1080/ 768 mb Samsung DDR333 @ 374 mhz / Abit IS7 / XP Pro / NEC 1760NX LCD
nin_fragile14 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-02, 08:38 PM   #12
DaveW
Its me! Hurray!
 
DaveW's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brit in USA
Posts: 1,203
Default

I think one cool thing about the engine is that the battleship and aircraft carrier aren't fake static objects on the map. You can actually drive them around. The last game I play I was on a battleship as it sank, just made it to the life boat in time. It was cool.
DaveW is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Forever War: Battlefield 1942 Is Free News Archived News Items 0 11-05-12 12:30 PM
Gaikai_Inc: Play Battlefield 3 in your browser now! Try the demo via instant streamin News Archived News Items 0 08-25-12 01:10 AM
Battlefield 1942 & vid card upgrade Lezmaka Gaming Central 5 09-20-02 05:32 AM
Can't get Battlefield 1942 demo to work Crippler Gaming Central 4 09-17-02 03:11 PM
nForce - BattleField 1942 demo - Sound cuts out rtz General Hardware 3 09-05-02 12:48 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.