Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-24-12, 12:55 PM   #1
M-Reimer
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Unhappy Virtual terminals broken after a while with 295.40 and GeForce 8600GT

Hello,

I don't know if the 8600GT is one of those, where it is not recommended to use 295.40, but I have the following problem with it:

Right after booting up my system, I'm able to switch to a virtual terminal. If I keep in X for some time, then switching to a VT just brings a black screen and my monitor tells me that there is no signal.

I tried 295.33 and 295.20 with manually applied security patch and then I have exactly the same problem.

If I use a *unpatched* 295.33 driver, then anything works as expected.

Just thought I should let you know about that problem. I'm really looking forward to a fixed driver. Currently I have to decide between unsecure driver and broken virtual terminals...
M-Reimer is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forceware 259.32 x64 Dated 2010-08-06 mobilenvidia NVIDIA Windows Graphics Drivers 9 08-21-10 05:32 AM
178.24 Official WHQL SJA06 NVIDIA Windows Graphics Drivers 31 12-15-08 06:45 AM
158.27 WHQL XP Feedback Thread gdphk NVIDIA Windows Graphics Drivers 20 07-22-07 03:15 PM
160.03 WinXP-32bit Feedback Thread Pav NVIDIA Windows Graphics Drivers 69 06-05-07 05:36 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.