Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-13-03, 08:49 PM   #25
OWA
...
 
OWA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Virginia
Posts: 9,481
Default

Thanks for the info. I was just starting to look for info on that. I've downloaded it but haven't tried it just yet.
OWA is offline   Reply With Quote
Old 09-13-03, 09:32 PM   #26
bloodbob
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 123
Default

Simple fix gets this map and a demo to be used to review nvidia hardware on a major 3d review site and soon nvidia will optimise their drivers for you map.
__________________
I come from planet viper days so don't call me noob. I own 2 nvidia cards and one ati card so don't call me biased.
bloodbob is offline   Reply With Quote
Old 09-13-03, 09:40 PM   #27
The Baron
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm using it on a review of an ATI card...
  Reply With Quote
Old 09-13-03, 10:57 PM   #28
Flavius
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 211
Default

If your 5900 was outperforming 9800P in 3DMark03, I would take a serious look at the way you installed that 9800P. 9800XT here I come!!!
Flavius is offline   Reply With Quote
Old 09-13-03, 10:58 PM   #29
Flavius
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 211
Default

Quote:
Simple fix gets this map and a demo to be used to review nvidia hardware on a major 3d review site and soon nvidia will optimise their drivers for you map.
LOL!!! Yeah, thats exactly what would happen too. Silly Nvidia.
Flavius is offline   Reply With Quote
Old 09-13-03, 11:01 PM   #30
Flavius
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 211
Default

All my tests were with Hardware3D+EAX sound... probably why I was in the teens FPS. Hey BARON, when you test the ATI with Icetomb in your review, have it set to look up at the ceiling in that central room where all the fog rolls out of the dark circle/lamp in the ceiling. THAT is where my 5900U was down to SIX FPS with 4xAA/8XAF at 1024. That is just pathetic!
Flavius is offline   Reply With Quote
Old 09-13-03, 11:05 PM   #31
Behemoth
radeon 9800 pro
 
Behemoth's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Darkness Falls
Posts: 841
Default

flavius,

1024x768 4xAA 8xAF quality, rustatorium

2003-09-14 11:56:04 - UT2003
Frames: 9347 - Time: 226125ms - Avg: 41.335 - Min: 26 - Max: 63



p.s. all my tests were with hardware sound + eax too
Behemoth is offline   Reply With Quote
Old 09-13-03, 11:28 PM   #32
Behemoth
radeon 9800 pro
 
Behemoth's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Darkness Falls
Posts: 841
Default

Quote:
Originally posted by Flavius
have it set to look up at the ceiling in that central room where all the fog rolls out of the dark circle/lamp in the ceiling. THAT is where my 5900U was down to SIX FPS with 4xAA/8XAF at 1024. That is just pathetic!
you mean here?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ut2003.jpg
Views:	668
Size:	66.6 KB
ID:	3162  
Behemoth is offline   Reply With Quote

Old 09-14-03, 01:38 AM   #33
Flavius
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 211
Default

Yes, that's the spot, but view it from the side a bit, not underneath directly. And view from within the real game. The pre-game mode is always faster for some reason, but in game even with no bots is always slower.
Flavius is offline   Reply With Quote
Old 09-14-03, 01:47 AM   #34
Behemoth
radeon 9800 pro
 
Behemoth's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Darkness Falls
Posts: 841
Default

ok the settings are the same as before, details max (even physics is high), 3d sound + eax, 1024x768 4xAA 8xAF quality, except difficulty set to novice for taking screenshots easier
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ut2003a.jpg
Views:	661
Size:	83.7 KB
ID:	3163  
Behemoth is offline   Reply With Quote
Old 09-14-03, 02:05 AM   #35
Flavius
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 211
Default

So Behemoth, you're getting 44FPS on that scene with those settings on your 9800Pro? Is that what you're saying here? What CPU do you have? Boy does that just wipe the floor with the 5900U! Thats the exact spot where I get SIX FPS with those settings on my 800MHZ FSB 2700MHZ P4 with the 5900.. which I no longer have, thank goodness.
Flavius is offline   Reply With Quote
Old 09-14-03, 02:09 AM   #36
RoachMojo
Who...who are you..?
 
RoachMojo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 291
Default

Same exact setting as Behemoth and I get 12 fps, lol!
__________________
Coolermaster ATC-210-VX1 case w/ Rosewill 850W PSU | Q9650@3.6Ghz w/ Zalman CNPS9700 LED | eVga 780i BIOS P10 w/ 4GB OCZ Platinum PC8500 | 3-WD 640GB + External WD 1TB + Lite On 12x Blu-ray Burner | eVga Geforce GTX470 SC w/ Sony 60EX700 HDTV | Nvidia HD Audio on Denon 1909 5.1 and Polk Speakers | Dual Booting XP Professional SP3 and Windows 7 Enterprise X64
RoachMojo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-30-02 11:59 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.