Go Back   nV News Forums > Website Related > Feedback Forum

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-26-03, 08:36 PM   #1
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Your sigs are too long.

ok... this has been mulled over a bit with other mods... so, um, I'm gonna keep it simple and hope this doesn't peeve anyone...

malfunction: your sig is too long. Can you shorten it?

geforce4ti4200: your sig is too long. Can you shorten it?

Some of you also have long sigs... long like having to hit enter more than 10 times... others of you have long sigs, but at least make them wrap so they're not too long.

This is not a call-out thread. I think it'd be a good idea if we voluntarily kept our sigs from being monsterously big...

Some of us do use lower rez's..., or tile the windows on our desktop, or surf on a home theatre pc...

__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 08-26-03, 08:41 PM   #2
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Your sigs are too long.

Quote:
Originally posted by ragejg
ok... this has been mulled over a bit with other mods... so, um, I'm gonna keep it simple and hope this doesn't peeve anyone...

malfunction: your sig is too long. Can you shorten it?

geforce4ti4200: your sig is too long. Can you shorten it?

Some of you also have long sigs... long like having to hit enter more than 10 times... others of you have long sigs, but at least make them wrap so they're not too long.

This is not a call-out thread. I think it'd be a good idea if we voluntarily kept our sigs from being monsterously big...

Some of us do use lower rez's..., or tile the windows on our desktop, or surf on a home theatre pc...

I'll go along with the fact some sigs are too long...

hell I could stack my sig all the way down if I wanted to... I display it the way i do and have done for years because it is easier to load and read my posts (if anyone cares to )

but yah I am with rage on this...
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 08-26-03, 08:42 PM   #3
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Thumbs up I'll second that

Yeah, long sigs just dirty up the screen IMO. What's funny is that 99% of the ppl don't read them anyway so what's the point? I'd prefer that we just have a link in place of sigs so that it's up to individual if they want to view it or not.
Clay is offline   Reply With Quote
Old 08-26-03, 08:46 PM   #4
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default ...

I think it may help those that *wrap* their text if "somebody that knows" would show us how to do the sigs with smaller text... Sazar, yours is presently huge IMO, but may benifit from a text size change...

__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 08-26-03, 08:48 PM   #5
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: ...

Quote:
Originally posted by ragejg
I think it may help those that *wrap* their text if "somebody that knows" would show us how to do the sigs with smaller text... Sazar, yours is presently huge IMO, but may benifit from a text size change...

text size change ?

I am using small text as is...

maybe its my resolution... it looks tiny on my monitor... @ 1280x1024
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 08-26-03, 09:03 PM   #6
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: Re: ...

Quote:
Originally posted by Sazar
text size change ?

I am using small text as is...

maybe its my resolution... it looks tiny on my monitor... @ 1280x1024
It supa tiny for me (1600x12000)...looks like 8 or 9px to me. That should be same scale regardless of user screen res. What up rage?
Clay is offline   Reply With Quote
Old 08-26-03, 09:05 PM   #7
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default ...BAH!! ... and... D'OH!! :D

ok, I adjusted text size briefly to look @ yours, Sazar... sorry... I have to use "largest" on my htpc a lot...

but I still believe >10 line sigs (10 hits of enter key, not wrapped, text not smaller) at any resolution is too much, no matter what the resolution...

I'm not gonna make jabs with things like "counterproductive", "distracting", or "pointless", for my britches aren't really all up in a bunch about this, but I do feel that my opinion is shared with others around here...
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 08-26-03, 09:21 PM   #8
|JuiceZ|
Registered User
 
|JuiceZ|'s Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Louisville
Posts: 3,286
Send a message via Skype™ to |JuiceZ|
Default

I concor
__________________
primary MBP Core i5 2010 | HR | OCZ 120GB SSD
gaming Core i5-2500K @ 4.1GHz w/ CM Hyper212+ | MSI N560GTX-Ti TF II/OC | MSI P67A-GD55 | Silverstone FT02 | X360 250GB + Kinect
htpc IONITX-A-U | 2GB | M350 | XBMC Linux | SABnzbd, sickbeard, couchpotato | NAS Synology DS411J | 4TB
hometheater KURO PDP-5020 | Marantz SR6005 | Definitive BP7001s, CLR3000, BPVXPs
|JuiceZ| is offline   Reply With Quote

Old 08-26-03, 10:00 PM   #9
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: ...BAH!! ... and... D'OH!! :D

Quote:
Originally posted by ragejg
I'm not gonna make jabs with things like "counterproductive", "distracting", or "pointless", for my britches aren't really all up in a bunch about this, but I do feel that my opinion is shared with others around here...
Wish more ppl shared your common sense ragejg. Why ppl get so bent is beyond me. So yeah, sigs are fine and all but as with anything they can go to extremes.
Clay is offline   Reply With Quote
Old 08-27-03, 02:59 AM   #10
vampireuk
**** Holster
 
vampireuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: The armoury
Posts: 2,813
Send a message via AIM to vampireuk
Default

I guess I should edit mine, seems a bit big to me...
__________________
I put children in microwaves.
vampireuk is offline   Reply With Quote
Old 08-27-03, 08:42 AM   #11
digitalwanderer
 
digitalwanderer's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Highland, IN USA
Posts: 4,944
Default

Is mine too big? Should I go for me abbreviated version?
__________________
[SIZE=1][I]"It was very important to us that NVIDIA did not know exactly where to aim. As a result they seem to have over-engineered in some aspects creating a power-hungry monster which is going to be very expensive for them to manufacture. We have a beautifully balanced piece of hardware that beats them on pure performance, cost, scalability, future mobile relevance, etc. That's all because they didn't know what to aim at."
-R.Huddy[/I] [/SIZE]
digitalwanderer is offline   Reply With Quote
Old 08-27-03, 08:54 AM   #12
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Talking

Quote:
Originally posted by digitalwanderer
Is mine too big? Should I go for me abbreviated version?
Erm...no...no no no...your sig is...um...fine. Maybe add a few more lines, perhaps 12, perhaps 18. jk ...unless you watch Homestar then you prolly have no idea what I'm talking about...that's okay few ppl do.
Clay is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
$8.00 - 4 Pack - HitchMate Black QuickCinch Velcro Straps - 1" Wide, 21" Long News Archived News Items 0 06-18-12 04:40 AM
John Carmack Foresees Long Life Cycle For PlayStation 4 News Archived News Items 0 06-08-12 05:40 AM
Mandrake 9 / G4 TI4600 / Long error list... Fluxism NVIDIA Linux 13 10-03-02 10:27 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.