Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-04, 04:04 PM   #13
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Anyone using Benchemall?

I use it rage.. rather easy to setup

i would prefer if the time-demo's were a bit more representative of real-world play (especially in ut2k4) but other than that it is not too shabby...

I have only used it for far cry and UT2k4 thus far... been using the builting in developerkeys tools in Max Payne 2 to try it out I am quite liking the performance of the engine on my system... over 100fps @ 16x12 with 4xAA and some AF (I forget how much I applied )
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 05-08-04, 04:41 PM   #14
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Re: Anyone using Benchemall?

Unreal2 didn't work with it a while back... I'm gonna try again with anewer version...

heh, wish this worked for Savage, tron2.0, CoD, RTCW:ET, Halo, etc. tho...
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 05-08-04, 05:24 PM   #15
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Anyone using Benchemall?

you can use fraps I spose

I hadn't played many of my other games with my new cpu yet so I have been playing tron and moh:aa and others and freedom force and the like

all running smooth as butter... seemed smooth before on my 1900+ and I don't think I ran some of them on my 3.0c but the 3400+ handles things like a charm
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 05-11-04, 04:07 PM   #16
shinrai
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 158
Default Re: Anyone using Benchemall?

Support for full version of ut2004 would be nice.

Otherwise, i've used it a lot on Far Cry.
shinrai is offline   Reply With Quote
Old 05-16-04, 11:43 AM   #17
render
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 16
Default Re: Anyone using Benchemall?

Bench'emAll! 2.58 is ready
Whats new:
- 'Call of Duty' 1.4 version support added. Default 'timedemo1' demofile used for this version.
- Appearance settings added.
- Added email notification with tests results.
- Fixed demo playback for 'UT2004'
- Support for 'UT2004' retail: botmatch, demo playback and command line.
- Use custom ini file for 'UT2004' added.
- Support for 'RightMark Video Analyzer' added.

http://benchemall.com/
http://benchemall.com/download/benchemall.zip
__________________
Bench'emAll! creator
render is offline   Reply With Quote
Old 05-19-04, 10:29 AM   #18
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Anyone using Benchemall?

Thanks mate, UT2004 testing works like a charm, will probably use this in my upcoming graphics review of whatever card I decide to get!
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 05-19-04, 11:09 AM   #19
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Re: Anyone using Benchemall?

Fix Unreal 2!!!

Please!!

__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 05-20-04, 01:05 AM   #20
render
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 16
Default Re: Anyone using Benchemall?

Quote:
Originally Posted by ragejg
Fix Unreal 2!!!

Please!!

Could you contact with me on ICQ? mine is 44336600
__________________
Bench'emAll! creator
render is offline   Reply With Quote

Old 07-10-04, 11:54 PM   #21
burningrave101
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 228
Default Re: Anyone using Benchemall?

Do you think we could get support for Morrowind render? Morrowind is a very popular RPG. Its the best single player RPG out there because its extremely non-linear. Its gained countless awards and has been named RPG of the year quite a few times. Its 3D graphics are revolutionary for its genre.

Benchemall seems to work good for benchmarking games quickly and easily and everyone over at the elder scrolls forums would enjoy being able to compare scores for Morrowind.

I hope you consider it. Thanks!!
burningrave101 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-04, 12:56 PM   #22
Riptide
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Billings, MT
Posts: 8,303
Default Re: Anyone using Benchemall?

This program won't run for me on my new system. I don't know why. It worked fine on my 3.0c. When I goto launch it, the cursor goes busy for a sec and then goes away with nothing coming up. If I check the processes there is one in there stuck @ 100% and it's the benchemall executable. Not sure WTH is going on there, but everything else works fine...

Maybe I'll give this new version a try.
Riptide is offline   Reply With Quote
Old 12-16-04, 01:13 AM   #23
render
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 16
Default Re: Anyone using Benchemall?

Morrowind - hmm, hope I will have a time to try it.

2Riptide - let me know how its going with the new version, 2.64.
__________________
Bench'emAll! creator
render is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.