Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-09-03, 11:05 AM   #1
proz
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: St Raphael France
Posts: 2
Default pb with RH and nvnet for nforce2

Hi
I have a pb with my nforce2 mothercard drivers, eth0 can't be load because it doesn't find nvnet ( is it a modul ? a patch ? ) and, of course, my videocard doesn't work...
can u help me ?
(euh...my english is so approximative, please use simple words)
tx pdavid
merci d'avance
proz is offline   Reply With Quote
Old 10-13-03, 04:18 AM   #2
pbwest
pbw
 
Join Date: Apr 2003
Location: Brisbane, Australia
Posts: 9
Send a message via AIM to pbwest Send a message via MSN to pbwest
Default

You have two separate problems. You need both the graphics drivers and the nforce drivers from the linux drivers page. The graphics drivers are for Linux IA32, 1.0-4496. The nforce drivers are 1.0-0261 fromt e same page. If you are using a standard RH9 kernel (which I assume you are) get the 1.0-0261 package for the RH9 kernel for Athlon (I assume you are using an Athlon motherboard with nVidia chipset). There's only one choice for the 1.0-4496 video drivers package. It's an executable whic you can run with the command

sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-4496-pkg2.run

It should find and install everything OK.

The nforce drivers come in an RPM file, which you install like other RPMs. If you need any more advice on this, post the the forum again.
pbwest is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.