Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-03-03, 06:05 PM   #1
snash
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 5
Default FX 3000 support in 1.0-4496?

I am trying to get an FX3000 working on RH9
with the nvidia driver, but am receiving errors when
X starts:
(WW) ****INVALID MEM ALLOCATION**** b: 0xc0000000 e: 0xc0ffffff correcting
(EE) Cannot find a replacement memory range

I tried some of the suggestions listed, such as
disabling AGP, PnP, etc. to no avail. In the docs
I don't see any mention of FX3000, just 2000,
is the 3000 not supported?

The same driver (1.0-4496) works with a Quadro4.

Thanks,
Steve
snash is offline   Reply With Quote
Old 11-03-03, 07:34 PM   #2
LaNcom
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 74
Default

Yes, it is supported...
I use a FX 3000G, and it works well with 4496.
Could you check it your FX 3000 is working at all? I mean, maybe it's memory is faulty...
__________________
"Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."

-- Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989.
LaNcom is offline   Reply With Quote
Old 12-01-03, 09:29 AM   #3
bela
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2
Default

Hi!

The driver is working fine for me, but
the machine hangs up, when i log out from the X.

What can be the problem ?

Ibm Z Pro 6221 workstation with FX3000.
bela is offline   Reply With Quote
Old 12-01-03, 04:35 PM   #4
russofris
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 125
Default

Quote:
Originally posted by bela
Hi!

The driver is working fine for me, but
the machine hangs up, when i log out from the X.

What can be the problem ?

Ibm Z Pro 6221 workstation with FX3000.
Do you have the TV-Out connected to something? If so, please disconnect it and see if that fixes things.

Thank you for your time,
Frank Russo
russofris is offline   Reply With Quote
Old 12-01-03, 04:43 PM   #5
bela
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2
Default

Quote:
Do you have the TV-Out connected to something? If so, please disconnect it and see if that fixes things.
No, i don't have.

The previous driver is working fine.

bela
colorfront
bela is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizio's Co-Star: $99 Google TV box with OnLive gaming support News Archived News Items 0 06-26-12 11:40 AM
Opera 12 arrives with webcam APIs and experimental WebGL support News Archived News Items 0 06-15-12 12:30 AM
Canonical partners with Microsoft to support Ubuntu on Azure News Archived News Items 0 06-08-12 05:20 AM
Remastered Doom 3 BFG Edition Game Coming with Stereo 3D Support News Archived News Items 0 06-01-12 05:30 AM
Official Detonator 40.xx Feedback Thread pelly NVIDIA Windows Graphics Drivers 299 09-22-02 06:54 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.