Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-20-03, 09:52 AM   #1
alien999999999
Registered User
 
alien999999999's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Belgium
Posts: 218
Send a message via ICQ to alien999999999
Default GL, pthread and dlopen()

yes, I've read the README! I've seen the section about it, but, it doesn't work!

I've got a program that has '-lpthread' and also '-lmylibrary'
and mylibrary is using dlopen() and pthread functions and has '-lpthread -ldl'
mylibrary uses dlopen to load in plugins which are shared libraries.
one of those plugin libraries (libplugin_myGLX) has '-lpthread -lGL -lX11'
another one of those plugin libraries uses libxml2 (which is linked with pthread)

but it does not work (even though the plugin that uses libxml2 is loaded before the libplugin_myGLX .... and as a safeness I added almost everywhere -lpthread.

but it still does not work? (segfault in the first gl.... function...)

I use the 4363 version, because the 4496 does not work.
glibc version 2.3.2
__________________
Alien is my name and headbiting is my game.
alien999999999 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-03, 01:25 PM   #2
kornos
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Bucharest,Romania
Posts: 2
Default GL, pthread and dlopen()

same thing with my app

Tried with various kernel versions.
RH9, 2.6.0-test7,Ge Force GTS2,nvidia driver from minion.de

Even glxinfo segfaults.

Libs are installed ok.I've tried with tls and non-tls versions.

/var/log/Xfree86.0.log looks OK.
No errors.GLX is loaded fine.

Thanks
kornos is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.