Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-13-03, 08:00 PM   #1
MidnightWatcher
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 53
Exclamation Help! Installed WinXP Pro and latest SW IDE Driver and...

I just installed Windows XP Pro and the latest nForce2 drivers from nVidia's website. I selected "Yes" to install the SW Ide drivers, but when the system rebooted my hard drive keeps on "clicking" during the POST! How do I fix this???
MidnightWatcher is offline   Reply With Quote
Old 12-14-03, 09:07 AM   #2
serialdave
seldom posts
 
serialdave's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: East Coast
Posts: 97
Default

I have been using that at home 4 systems and had no troubles as well as at work with over 50 systems and no troubles. What type of drive do you have?

You may have actual hard drive troubles. You may want to go to the drive's manufactures site and download any test programs they have to test your drive.
__________________
There are seldom technogical answeres for behavioral problems.
serialdave is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.