Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-23-03, 02:19 AM   #1
Cynbyoz
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2
Default Error using Open GL accelaration under latest 52 series drivers

I recently installed the 52 series drivers on my mandrake 9.2 install. Unfortunately altough I do get the nVidia logo when I boot x now, It is slower than before (and slower than molasses in winter) in tux racer and other GL apps, any idea?
Cynbyoz is offline   Reply With Quote
Old 12-23-03, 04:42 AM   #2
gdh
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 33
Default

Are you running an athlon system ?
Check you syslog (/var/log/messages or /var/log/allmessages) for kernel OOPS-es

see also some of the other threads on this board
gdh is offline   Reply With Quote
Old 12-23-03, 11:50 AM   #3
Cynbyoz
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2
Exclamation Yes

Yes I do am running an Athlon XP system, but it was working fine with the last set of drivers, how uncommon?
Cynbyoz is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First Sign of AMD's Radeon HD 8000 Series Found in Catalyst Drivers News Archived News Items 0 06-08-12 06:40 AM
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 11:12 PM
Creative drivers ? SparrowHawk General Hardware 39 11-18-02 09:03 AM
Radeon 9700 not all that? sancheuz Other Desktop Graphics Cards 200 10-12-02 10:31 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.