Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-05-04, 10:47 AM   #1
TheDrew
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default Help...Disappearing Terminals...

Alright, Lets see if anyone can help me. I've just bought a new computer and I'm in the process of installing everything. This is my first try at working with a nVidia card and Linux. I've installed SuSE Linux 9.0 (via FTP install) and it works just fine. I followed the instructions on installing the nVidia Drivers to a "t" (README from the website). I Also edited my Inittab, and XF86Config file. After installing I rebooted, logged in and ran command "startx" X Started with no problems, I even saw the niffty logo screen...There is no problem with my graphics in X...I Love it...Only problem is that my other teriminals disappeared. Terminals 1 - 6 and 8 (The terminial I need to veiw Error and other server information!) have disappeared. Some of them have like EGA color bars on them, but I can't use them. When I exit X and I go back to Terminal 1 I can type commands and they work (like "shutdown -r now"). but I can get the terminal to display correctly. I've searched the forum and found nothing close to this problem so I'm hoping someone out there knows something I don't know...

Thanks,
TheDrew...

Distro: SuSE 9.0 (via FTP Install)
Kernel: 2.4.21-144 (SuSE build from install..not touched at all)
Video Card: nVidia Geforce FX 5200 (ASUS V9520/TD)
MB: ASUS A7N8X - E Deluxe
CPU: AMD XP 3000+
Attached Files
File Type: log xfree86.0.0.log (34.9 KB, 116 views)
TheDrew is offline   Reply With Quote
Old 01-05-04, 10:51 AM   #2
TheDrew
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default Config File

Here is the Config file for X. Anything else you all need, please let me know...


Thanks,
TheDrew
Attached Files
File Type: txt xf86config.txt (6.0 KB, 117 views)
TheDrew is offline   Reply With Quote
Old 01-09-04, 04:20 AM   #3
moali
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austria
Posts: 31
Default

May be you have a similar problem as me. I get a disorted image on the consoles, like in old times when the monitor-timing was wrong.

Just to be sure: You're using framebuffer-console (the nice SuSE-Startup-screen; Kernel-option vga=0x....).

For me, my problem disappears if I use a quite old version of the nvidia-driver (2960). You can find it in the drivers-archive.

Perhapps it is worth a try.

moali
moali is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The case of the disappearing shadows legion88 NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 19 08-23-02 07:13 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.