Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-24-04, 09:49 AM   #181
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default

Quote:
Originally posted by indio
you could use 3d analyze to trick the game into thinking you have a r300
there's also a command d3d9_NV30_PS20 = #
i'm not sure what it does
just tried that command , but seems the PS20 is set to "0" by default .
whevener i type d3d9_NV30_PS20 = 1
it changes it to "0"
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 10:09 AM   #182
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default

It appears that flashlight eats 15-20 frame ...lol
and more than 20 if the light is focused into a pipe with PS or something like that.

go inside a dark corridor & see the fps then turn on the flash light & see how the framerate drops dramaticlly!
w/o light fps = 60
w light fps = 33


SH64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 11:24 AM   #183
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default

Quote:
Originally posted by DMA
Yes, disable it in the control panel. If you wanna use AF you'll have to enable it by using this concole command:
\r_Texture_Anisotropic_Level 8 (An example for 8xAF)

I get a ~10 FPS hit when using 8xAF and it's not worth it IMO. Can't really see any difference in quality either.
thanks .
but in fact the there is a notable difference between the 0xAF & 8xAF in FC & you can figure it clearly ...
heres an example

Last edited by SH64; 06-01-06 at 12:37 AM.
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 11:25 AM   #184
indio
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 116
Default

Quote:
Originally posted by SH64
just tried that command , but seems the PS20 is set to "0" by default .
whevener i type d3d9_NV30_PS20 = 1
it changes it to "0"
it probably only works in devmode
add -DEVMODE to the commandline
then you should be able to use all the commands
indio is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 11:29 AM   #185
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default

The above is 0xAF .

this one is 8xAF ...
(sorry i didnt know how to attach two shots in one post )

Last edited by SH64; 06-01-06 at 12:37 AM.
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 11:44 AM   #186
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default

Quote:
Originally posted by indio
it probably only works in devmode
add -DEVMODE to the commandline
then you should be able to use all the commands
I'm getting the same !
Quote:
\d3d9_nv30_ps20 =1 -devmode
i get d3d9_nv30_ps20 =0
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 01:02 PM   #187
indio
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 116
Default

Quote:
Originally posted by SH64
I'm getting the same !


no!!!!!!!!!!!!!!! some commands can't be executed in the console because they are locked. You have to active devmode
like this




then you can execute all console commands
indio is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 02:11 PM   #188
Blacklash
8^9^3
 
Blacklash's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Old Vizima
Posts: 3,679
Default r

I like!

Running at 1280X960 with 4xAF. In doors down the passages etc is nice. The bump mapping and lighting is very well done...

Here's links to a few of my screenshots :

http://members.cox.net/malficar/FarCry0018.jpg
http://members.cox.net/malficar/FarCry0016.jpg
http://members.cox.net/malficar/FarCry0014.jpg
http://members.cox.net/malficar/FarCry0005.jpg
__________________
Intel Core i7 920 @ 3.96GHz (1.36v)|Mushkin 998681 XP3-12800 (3x2GB)
ASUS TUF Sabertooth (X58)|ASUS GTX 580 DirectCU II (980|4604)|ASUS PA246Q
WD VelociRaptor 150GB HD (x2)|Pioneer DVR-2920Q|LG GH22LS30|Klipsch PM20 2.0
SilverStone OP1000-E|SilverStone TJ10-B|Thermalright U-120 Extreme|Win 7 HP x64
Blacklash is offline   Reply With Quote

Old 01-24-04, 02:27 PM   #189
DMA
Zzzleepy
 
DMA's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: In bed
Posts: 997
Default Re: r

Quote:
Originally posted by Malficar
I like!

Running at 1280X960 with 4xAF. In doors down the passages etc is nice. The bump mapping and lighting is very well done...

Here's links to a few of my screenshots :

http://members.cox.net/malficar/FarCry0018.jpg
http://members.cox.net/malficar/FarCry0016.jpg
http://members.cox.net/malficar/FarCry0014.jpg
http://members.cox.net/malficar/FarCry0005.jpg
I thought i had been everywhere in the demo, but i don't recognize the places in pic 0014 and 0016.
An elevator?
__________________
Gigabyte EP35-DS4 | E6850@3.8GHz |
8800GT@800/2000MHz | 4 GB Corsair 6400|
DMA is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 02:35 PM   #190
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default

I've heard cheats mentioned here but no one has posted what they are.

I've played this demo numerous times now and would like to mess around with some cheats.

So what they, how do you activate them? Or if no one wants to post any info, then point me where I can get it. Thanks
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 03:20 PM   #191
Blacklash
8^9^3
 
Blacklash's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Old Vizima
Posts: 3,679
Default r

I ran around in the area after you get the 'flash light' on the crate. Yes there is an elevator. Just use the key, 'f' or whatever and ride it up.

One of them might be in the building under the dish, not sure.

I think its going to be fun as hell for multi player. I'll probably get it.

I absolutely love the sniper rifle.

My crazy rear lured the PT boat over on the first try and got them to pull by the dock, I was behind a box and then jumped in and shot them point blank with my 9 heh.

Anyone else think the intro theme song sounds alot like the first unreal?
__________________
Intel Core i7 920 @ 3.96GHz (1.36v)|Mushkin 998681 XP3-12800 (3x2GB)
ASUS TUF Sabertooth (X58)|ASUS GTX 580 DirectCU II (980|4604)|ASUS PA246Q
WD VelociRaptor 150GB HD (x2)|Pioneer DVR-2920Q|LG GH22LS30|Klipsch PM20 2.0
SilverStone OP1000-E|SilverStone TJ10-B|Thermalright U-120 Extreme|Win 7 HP x64
Blacklash is offline   Reply With Quote
Old 01-24-04, 03:31 PM   #192
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default

OK, I found the cheats. Go here, http://cgi.gamefaqs.com/boards/genme...topic=12298568

and follow those directions. When clicking on the sites where the two files that are needed are, it actually opens the files instead of downloading. Just right click on the page and choose "view source". Notepad will come up and just save it to the required name and put it where you want. Good idea to make a folder in each Far Cry folder where the files are to be replaced and copy the original into it in case you don't do it right, then just copy over the new files, overwriting the old ones.

Works perfect. The game menu now has four additional entries.
God Mode
All Weapons
Unlimited Health
Unlimited Ammo.

I verified that it does indeed work. The only issue is with the "All Weapons" cheat. It works but the demo apparently doesn't have all the weapon textures so you won't see some weapons in your hand even though they do work.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Far Cry 3 preview and E3 presentation footage News Archived News Items 0 06-06-12 09:30 AM
Official Detonator 40.xx Feedback Thread pelly NVIDIA Windows Graphics Drivers 299 09-22-02 06:54 AM
Feedback on Battlefield 1942 demo nin_fragile14 Gaming Central 23 09-12-02 11:44 PM
Detonator 30.30 feedback thread Matthyahuw NVIDIA Windows Graphics Drivers 26 07-31-02 09:14 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.