Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-18-04, 08:48 PM   #1
anniegang
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
Default Did any body had success installing FX3000g on Linux ES 3.0?

I am trying to install Quadro FX3000g on Linux without luck.

I have tried with the new release 5336 but in vain.

Anybody had any luck?
anniegang is offline   Reply With Quote
Old 02-25-04, 06:24 AM   #2
joakimk
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 4
Default

Haven't tried the 3000g yet. Only the Quadro FX3000.

I just bought a FX 3000g to try to get the genlock-support to work, but it
has not yet been delivered.

What kind of problem did you have?
joakimk is offline   Reply With Quote
Old 02-25-04, 06:30 PM   #3
anniegang
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
Default unable to set genlock/framelock

It seems that the release 5336 does not have any option to set
genlock/framelock to configure cluster.

In the pdf there is some kind of GUI which I can use to set this.

It is in the windows but the Linux version (5336) seems to be missing this.
anniegang is offline   Reply With Quote
Old 02-26-04, 09:59 AM   #4
joakimk
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 4
Default

Just recived my Quadro FX 3000g.

in the nvidia-settings-gui I can enable FrameLock, but the genlock-options for external sync is shadowed, and I can't figure out what to put in the XF86Config-file.

In the "NVIDIA Quadro FX 3000G Tech Brief" pdf-document it says that genlock is supported in linux.
joakimk is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 10:20 PM   #5
anniegang
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
Default No framelock/genlock

I found the GUI and tried to connect 5 cards.
But each cards sets itself as master but not client.

So, no genlock..

Does nVidia know this kind of problem?
Do they have any release plan with this problem fixed?

Thanks,
anniegang is offline   Reply With Quote
Old 03-10-04, 09:51 PM   #6
3000g
4x FX3000Gs & 16x FX5950s
 
Join Date: Feb 2004
Location: Starkville, MS
Posts: 2
Default 3000g sync GUI?

I've been trying to figure out where this configuration GUI is. Where did you find it?
3000g is offline   Reply With Quote
Old 03-10-04, 10:46 PM   #7
anniegang
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
Default GUI..

I don't what I have is right but I found it in distribution 4635..

It creates a /usr/bin directory under the where you run the .sh file.
There is a nvidia-setting execution file.

I saw this on the pdf and looked for it for a while.

I too had hard time finding this.
anniegang is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
nVidia Linux drivers with Linux on Mac, help? Thetargos NVIDIA Linux 0 05-13-12 12:52 PM
Mandrake Linux 9.0 (Dolphin) now available | comments? volt General Linux 10 10-19-02 10:13 PM
Installing nForce drivers on Debian 3.0 Doink NVIDIA Linux 4 09-14-02 08:34 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.