Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-09-04, 03:55 PM   #1
tammson
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
Default GeforceFX 5600 XT problem... please help!

Hi there!

I've bought a Xelo GeforceFX 5600XT a month ago... and, until this day, i haven't got any problems with it. But then... i've done a simple Windows XP (Professional) update, nothing else as been changed im my pc! but the thing is... i can't run any games! i've always been able to run my games, using the latest nvidia drivers. Now...it gives me a "fatal error" ("or fatal mistake", i don't exactly know how to translate from portuguese) with the file "nv4_disp". Always the "nv4_disp" file... And sometimes, the pc crashes, simply, only working when i manually restart it. And this happens with ALL the games i have! (well, except CM4, that one still runs fine). So, i've deleted the drivers and installed then again (with the anti-virus turned off and all, all procedures correct). And the problem remained... i've done this 2 or 3 times. Then, i've gone to nvidia.com and downloaded older drivers, just hoping... but the problem remains!
Please... can someone help me??

Thank's in advance!
tammson is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 02:37 PM   #2
Gator
Unreal Tournament Gamer
 
Gator's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: New York
Posts: 2,279
Default

back up your data, format and reinstall Windows fresh. If you did everything else you mentioned already, I'm not sure what other choice remains
__________________
Athlon64 3200 Clawhammer / Asus K8N-E Deluxe / 1GB Crucial DDR400 / Geforce 6600GT 128MB AGP / Windows XP Pro
Gator is offline   Reply With Quote
Old 03-12-04, 03:12 PM   #3
Zuljin
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Default

Same Problem as tammson...

Can annybody help...?
Zuljin is offline   Reply With Quote
Old 03-12-04, 05:56 PM   #4
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default ...

re-install directX 9.
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 10:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 04:14 PM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 09:13 AM
Win XP problem with regards to CD ROM MUYA Microsoft Windows XP And Vista 4 08-03-02 10:51 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 11:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.