Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-01-04, 07:13 AM   #1
Linux_Lemming
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
Default Flickering DVI?

OK here's the situation, swapped to Slackware 9.1 a few days ago, built myself a 2.6.3 kernel. All seems to be working fine after reboot BUT every so often (it isn't very often at all, took 3 hrs to do it this morning) the DVI output blinks off then on. The time it's off can be anything between 1 and 10 seconds, but usually after it starts it doesn't stop for a while (i.e. does it repeatedly). The screen is a Hercules Prophetview 920 Pro DVI and the card is a XFX FX5600 128mb. It happens with both the 4620 (minion.de) drivers and the latest Nvidia drivers (in fact it seems to happen more with the latest Nvidias) It did NOT happen in Fedora, nor does it appear to happen in Windows 2000 (which is on the dual boot). It is not window manager dependent, and the RGB output doesn't appear to get the problem either.

Any ideas?

UPDATE: The XFree86 log looks ok appart from a large amount of GetModeLine entries, infact the number roughly corresponds with the number of times my screen has gone weird this session
__________________
[OS] Linux 2.6.3 :: [CPU] 1-AMD Athlon(tm) XP 2500+ @ 1832 MHz (512 KB) :: [Motherboard] MSI KM4M-L :: [Video] nVidia Corporation NV31 [GeForce FX 5600] (rev a1) @ 1280x1024 (24 bit) on Hercules Prophetview 920 Pro DVI :: [Soundcard] Soundblaster Live 5.1

Last edited by Linux_Lemming; 03-01-04 at 07:35 AM.
Linux_Lemming is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 07:48 AM   #2
blueworm
[DEADAGAIN]blueworm
 
blueworm's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 416
Default

Do you have a copy of the XF86Config that you used under fedora?
If so load it up...
blueworm is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 07:50 AM   #3
Linux_Lemming
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
Default

Unfortunately not.
__________________
[OS] Linux 2.6.3 :: [CPU] 1-AMD Athlon(tm) XP 2500+ @ 1832 MHz (512 KB) :: [Motherboard] MSI KM4M-L :: [Video] nVidia Corporation NV31 [GeForce FX 5600] (rev a1) @ 1280x1024 (24 bit) on Hercules Prophetview 920 Pro DVI :: [Soundcard] Soundblaster Live 5.1
Linux_Lemming is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 07:51 AM   #4
Linux_Lemming
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
Default

Log file, meant to attach it before but forgot
Attached Files
File Type: log xfree86.0.log (27.5 KB, 107 views)
__________________
[OS] Linux 2.6.3 :: [CPU] 1-AMD Athlon(tm) XP 2500+ @ 1832 MHz (512 KB) :: [Motherboard] MSI KM4M-L :: [Video] nVidia Corporation NV31 [GeForce FX 5600] (rev a1) @ 1280x1024 (24 bit) on Hercules Prophetview 920 Pro DVI :: [Soundcard] Soundblaster Live 5.1
Linux_Lemming is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New New New New Driver - Still No DVI decay NVIDIA Linux 2 09-16-02 05:47 PM
DVI to VGA converter anyone? Necrosis NVIDIA Linux 4 08-18-02 03:54 PM
Distant textures flickering in SOF2 hoowahman NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 7 08-15-02 08:49 PM
LCD DVI support in Linux drivers? salobaas NVIDIA Linux 1 07-31-02 03:29 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.