Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-12-04, 07:55 PM   #1
Heavyd
Registered User
 
Heavyd's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 115
Send a message via ICQ to Heavyd
Default MP Halo from Pc to Xbox

Is it possible to have a lan game between Halo on the Xbox to Halo on the Pc Via Xbox connect or just from the game
Heavyd is offline   Reply With Quote
Old 04-12-04, 08:09 PM   #2
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Re: MP Halo from Pc to Xbox

nope... I sure wish it was possible... only game that you can do that with AFAIK is Q3 for Dreamcast...
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 04-12-04, 11:34 PM   #3
Edge
3d animator for hire!
 
Edge's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Minnesota, USA
Posts: 3,564
Default Re: MP Halo from Pc to Xbox

Quote:
Originally Posted by ragejg
nope... I sure wish it was possible... only game that you can do that with AFAIK is Q3 for Dreamcast...
Don't forget FFXI

Anyway yes, they did a total rewrite of the LAN code for PC Halo so the two aren't compatable at all. It's very rare to see games like that, it's quite difficult designing a game that works on both platforms, especially when the two are patched differently and have different network codes. How Sega managed to do it with Quake 3 I'll never know, but then again they're pretty damn amazing when it comes to console network coding (somehow they managed to make PSO use up like 500 bytes/sec of bandwidth under normal conditions)
Edge is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rumored Microsoft tablet may involve Barnes & Noble, Xbox Live News Archived News Items 0 06-17-12 08:40 PM
Leaked Microsoft document details $299 Xbox 720 in 2013, Kinect glasses, OnLive acqui News Archived News Items 0 06-17-12 05:30 AM
More Xbox leaks: Microsoft once considered an OnLive acquisition News Archived News Items 1 06-16-12 10:11 PM
30 million-track Xbox Music service coming from Microsoft News Archived News Items 0 06-04-12 04:20 PM
ITC judge recommends import ban on Microsoft's Xbox News Archived News Items 0 05-23-12 05:00 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.