Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-15-04, 06:13 PM   #1
Fenix[AMD64]
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Question BIG Problem -> SuSE 9.0 AMD64 & Quadro FX 500

Dear Linux Fans!

I'm writing to you, bacause I need a help hand. I just bought SuSE 9.0 AMD64 Edition and I'm trying to set up my graphic card. Last time I did it, it was about year ago on RH8 System. Now I see, that Nvidia changed the way of installing the drivers and maybye beacause of that I have so many problems. From beginning. I have typically installed SuSE with kernel 2.4.21 on MSI K8T NEO with AMD64 3200+, 1GB DDR400 with PNY Quadro FX 500 card and IIyama Vision Master PRO 450 Display. When I'm running .run file eferything works fine, it creates custom kernel, and I see message like Everything went fine, run SaX2 to configure X. Ok, I did it, but I still have no OpenGL hardware Acceleration. The dummy driver is installed by default. What should I do to enable NVIDIA Driver ? I tried to change in XF86COnfig file "nv" to "nvidia" but then system hangs (with screen artifacts) when im going into graphical interface (after
(II) NVIDIA(0): AGP 8X successfully initialized
(II) NVIDIA(0): Setting mode "1600x1200" ).

Do you have any tips what I'm doing wrong ?
IF you want, I can attach my log and config files.

BIG Thx for help!

Regards,
Robert
Fenix[AMD64] is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.