Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Windows Graphics Drivers

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-09-02, 07:58 PM   #1
BladeRunner
BFG 7800 GTX SLI
 
BladeRunner's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Dictator Blair's Kingdom
Posts: 246
Question 40:72 Digital Vibrance problem?

Display properties-Settings-Advanced-Geforce Ti4600-nView Display Mode-Device Settings..... is where it should be, Right??

Well nothing happens when I click on the Device settings tab, tried many things so far, reinstalled the drivers etc but nothing.

Also neither of the two monitor boxes in that tab show any image? not sure if they are suposed too, first set of 40xx's I've tried with this "messy" new interface..........anyone know what's going on with this DV problem please.
BladeRunner is offline   Reply With Quote
Old 10-09-02, 08:00 PM   #2
The Baron
Guest
 
Posts: n/a
Default

under Color Correction.

not nView.
  Reply With Quote
Old 10-09-02, 08:34 PM   #3
BladeRunner
BFG 7800 GTX SLI
 
BladeRunner's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Dictator Blair's Kingdom
Posts: 246
Default

Yeah I think that is the tab I'm looking, for but like said it's not there. I get to this...



....and the device settings tab at the bottom does nothing when clicked........ no other options. maybe I'm missing it but I can't find colour correction anywhere else. am I looking it the right place?
BladeRunner is offline   Reply With Quote
Old 10-09-02, 08:51 PM   #4
saturnotaku
Apple user. Deal with it.
 
Join Date: Jul 2001
Location: The 'burbs, IL USA
Posts: 12,502
Default

That's the right place, but something must have gotten messed up in your driver install. In the panel on the left, it shouldn't say "info" but "GeForce4 Ti4600."

I don't have time to post a screenshot right now. Maybe another member here can post one of what it should look like.
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Old 10-09-02, 11:19 PM   #5
netviper13
Treehugger
 
netviper13's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 942
Default

Well it's not a Ti4600, but I took a screenshot of what it looks like on my GF3 Ti200:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	nvidia.jpg
Views:	408
Size:	78.3 KB
ID:	356  
netviper13 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-02, 03:09 AM   #6
BladeRunner
BFG 7800 GTX SLI
 
BladeRunner's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Dictator Blair's Kingdom
Posts: 246
Question

How odd, looks like something is messed up then, This is what mine look like on the same screen, notice the Geforce logo all pushed to one side going out of the window to the right.



compared to netviper13's image.....



You'd think if the drivers were corupted they wouldn't work at all, but other than this weridness they seem fine. They were downloaded from nvidia's site from the main dowload server. i'LL Try downloading them again from somewhere else I guess and see what happens, Thanks all......

Last edited by BladeRunner; 10-10-02 at 03:12 AM.
BladeRunner is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Future U: Rise of the digital humanities News Archived News Items 0 06-17-12 09:40 PM
How Starbucks is turning itself into a tech company News Archived News Items 0 06-12-12 08:30 AM
color correction - digital vibrance crazyowl NVIDIA Linux 6 12-07-02 01:36 PM
Digital Vibrance is broken in 40.71 drivers xCLAVEx NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 09-29-02 09:52 PM
Feedback on Digital Vibrance setting JohnsonLKD NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 13 08-27-02 04:49 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.