Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-13-04, 09:25 PM   #1
dchouinard
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
Exclamation nvnet unloading when not use

I have my nForce thing running fine but when the system is not being use, my network card get unload. This is bad since I like to ssh to my machine from work.

I have an Asus a7n266vm running Mandrake 9.2. I had Redhat 9.2 on it without (this) problem. That make me think the problem is not hardware oriented.

I have no entry in the message.log, nothing related to nvnet or eth0 event. I'm not even sure what to look for to fixe the problem.

The best advice I had yes was installing Mdk10 but I think it's overkill.

Dany CHOUINARD
dchouinard is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVNET device not present, delaying activation robothefan NVIDIA Linux 4 10-01-02 09:43 PM
nvnet drivers in kernel, not module? xaphod NVIDIA Linux 2 08-10-02 12:03 PM
Problem with Ethernet (nvnet) driver for RH 7.3 bernz NVIDIA Linux 4 08-05-02 10:18 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.