Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-19-02, 12:00 PM   #1
D0M1N8R
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: NE
Posts: 12
Send a message via ICQ to D0M1N8R Send a message via AIM to D0M1N8R Send a message via Yahoo to D0M1N8R
Default RH 7.3 and Quake3 problem

My system has been working great right up to today. For what ever reason Quake3 now has problem starting. But if I use root it has no problem. Heres what I get:

...loading libGL.so: Initializing OpenGL display
...setting mode 4: 800 600
_X11TransSocketOpen: socket() failed for local
_X11TransSocketOpenCOTSClient: Unable to open socket for local
_X11TransOpen: transport open failed for local/AthlonXP:0
Error couldn't open the X display
...WARNING: could not set the given mode (4)
Initializing OpenGL display
...setting mode 3: 640 480
_X11TransSocketOpen: socket() failed for local
_X11TransSocketOpenCOTSClient: Unable to open socket for local
_X11TransOpen: transport open failed for local/AthlonXP:0
Error couldn't open the X display
...WARNING: could not set the given mode (3)
...loading libGL.so.1: Initializing OpenGL display
...setting mode 4: 800 600
_X11TransSocketOpen: socket() failed for local
_X11TransSocketOpenCOTSClient: Unable to open socket for local
_X11TransOpen: transport open failed for local/AthlonXP:0
Error couldn't open the X display
...WARNING: could not set the given mode (4)
Initializing OpenGL display
...setting mode 3: 640 480
_X11TransSocketOpen: socket() failed for local
_X11TransSocketOpenCOTSClient: Unable to open socket for local
_X11TransOpen: transport open failed for local/AthlonXP:0
Error couldn't open the X display
...WARNING: could not set the given mode (3)
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Sys_Error: GLimp_Init() - could not load OpenGL subsystem



Ive tried the things mentioned on the Nvidia Readme file like removing the <dri> lines out of /etc/security/console.perms, chmod 0666 /dev/nvidia*, and chown root /dev/nvidia*

Last edited by D0M1N8R; 10-19-02 at 12:06 PM.
D0M1N8R is offline   Reply With Quote
Old 10-19-02, 03:17 PM   #2
D0M1N8R
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: NE
Posts: 12
Send a message via ICQ to D0M1N8R Send a message via AIM to D0M1N8R Send a message via Yahoo to D0M1N8R
Default

Im currently upgrading to 8.0 so this issue has been scrapped!!!
D0M1N8R is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quake3 Pointrelease 1.32 BlackEagle NVIDIA Linux 3 10-10-02 04:01 PM
Quake3 won't utdeom2003 works fine! what could be wrong with q3? dante_uk NVIDIA Linux 5 09-27-02 06:34 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.