Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-04, 01:40 AM   #1
Abe468
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Default Steam CS Splash Screen Prob 5900XT

Hello, I just bought a MSI 5900XT and upgraded from a Radeon, and I had completely removed the drivers. As close as you can get w/o formatting anyway. I followed a system purge guide @ rage3d that was fairly thorough in removing ati drivers. Anyway, I load up Steam and it plays fine and everything, but when i'm in the splash screen for CS (where it shows cs picture and you have options, friends, quit, etc) the mouse keeps disappearing. It just really bugs me. A friend suggested to reinstall steam, but that didn't do much. I also did that fairly thoroughly, even waiting to replace my backup files until after i saw if it was any steam settings. Any idea on what could be the cause of this? Sometimes when i minimize and come back into cs i also get some corruption on the splash screen. Again, it's only the splash screen, so playing the game has been fine so far. Really glad i got this card. I also noticed when i first installed the nvidia the mouse was kind of stuttering, i turned the hardware thing down one notch, and it seemed to fix that. Was hoping it would fix the flickering mouse and corruption on the splash screen, but didn't do much. Thanks for any help,
Abe
Abe468 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Splash Screen then back to console jsc230 NVIDIA Linux 1 08-17-02 01:54 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.