Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-25-04, 07:11 AM   #1
nosferatu_037
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 1
Angry SuSE9.1+53.36+Maya5 problem

Hi guys,
I've been having some problems with SuSE9.1 kernel2.6.4 and nvidia 53.36.
I've installed Maya 5.0,and at first,it wouldn't start,cuz of libFoundation.so+GLIBC2_0 err,but when I've put all the compat libs,and added setenv LD_assume_KERNEL 2.4.1 in /usr/aw/maya5.0/bin/Maya5.0 script,maya started,even when i set LD_assume_KERNEL 2.6.1 ,BUT when I try to maximize a viewport,I get a blank viewport,nothing is drawn.Every single viewport acts the same except top view.It's the only view that maximizes properly.
So I did some testing to see whats causing the problem,and this is what happened:
When I start a new scene,and create-a simple nurbs sphere,I CAN maximize every viewport properly in shaded,textured,wireframe etc.,but when I add a material to my sphere,AND give it some color,THEN I CANNOT maximize vieports,except again,top view.Thats the only view that works properly,all others are blank.
This worx with every material that I've put,and I tried to inst.old nvidia driver,but I assume It's not 2.6.x supporting.
Can anyone tell me how to solve this problem???
I have GeForce4 mx 440 agp8x 128mb tvout,and it worked well on suse9.0 kern 2.4.21-99.
THANX
nosferatu
nosferatu_037 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-04, 09:43 AM   #2
_tf_
scriptfoo warrior
 
_tf_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: here
Posts: 117
Default Re: SuSE9.1+53.36+Maya5 problem

try these http://www.sh.nu/download/nvidia/lin...-4620-pkg0.run

they work in 2.6.
read on highend3d.com that they dont have this refresh problem.
next driverset will fix this also.

good luck!
L
__________________
"My mortgage rate was cut in half after I replied to spam
using Fedora!" raves Bo Battipaglia.
_tf_ is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem connecting Pioneer VSX-S300 to Nvidia Ion - flat panel scaling solves it? wild_oscar NVIDIA Linux 3 06-17-12 08:18 AM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 10:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 04:14 PM
kswapd kernel problem and the NVdriver kwaz NVIDIA Linux 2 09-25-02 09:33 PM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 11:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.