Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-14-04, 05:49 PM   #1
hematose
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Default Exit from Xserver?

Hello all.
I'm fairly new to Linux, but I'm hoping you'll be able to help me.

I'm running Mandrake 10.0 official on an nFORCE2 board and an ASUS v8440 (which is a GeF4 440Ti). I am able to install the latest nvidia driver and X loads properly at boot. I can also tell the system not to start in X and all is well with that too. The problem comes when I stop the Xclient. I loose my display; the monitor de-syncs. The system is still alive though; I can type startx in and everything will come back up.

Is this normal? What if I want to set init 3 and still have a display after I've been inside X? Shouldn't I be able to do that? I'm convinced that I'm doing something wrong or I haven't configured something correctly.

If anyone can help me it would be greatly appreciated.

Thanks.
hematose is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
Xserver not running .. gOLeM NVIDIA Linux 5 09-27-02 02:55 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.