Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-17-04, 03:45 PM   #1
ij-
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Default X-server crash and burn on exit

Hi.

I have recompiled to kernel 2.6.7 today, and everything works perfectly except for one thing; the nvidia-driver. I'm running XFree86 version 4.3.0 on Slackware 9.1 The driver works fine when I start X. I tested using an opengl-accelerated game called tuxracer, and everything just worked fine until I shut down the x-server. Then the machine froze completely and I couldn't even ping it from another machine. I have tried to look at the XFree86.0.log, but the last message before the machine either freezes or suddenly reboots is always a network-connection to the x-server that is refused. Nothing more! I did reinstall the nvidia-driver after booting up the new kernel, and I did follow the instructions in the README for how to edit XF86Config after installing it. And yes -- there is support in the kernel for my agp-chipset.

Anyone know what's going on? I would be very grateful for hearing about it.

Regards,
ij-
ij- is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.