Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-29-04, 05:31 AM   #1
martin.baeker
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Default DVI mode TFT monitor hangs for seconds

Dear experts,

I am new to the forum and hope to find help on the following issue:

I recently installed a linux-workstation with Dual Intel Xeon processors and a
GeForce FX5200 graphics card and SuSE9.1.

I connected an Iiyama ProLite LCD-monitor to it.

However, if I connect it with the standard-D-sub cable, it flickers horribly. I tried to switch to the DVI-cable. For this I edited the XF86Config-file (see below).

After restarting X, the flickering was gone, however, the monitor now blackens frequently (when a new window is opened, when a website shows an animation, sometimes on scrolling...)

Is there anything I can do to solve this or find out what's wrong?

(Config- and log-files are attached)

Thanks for any help,

Martin.
Attached Files
File Type: txt XF86Config.txt (5.6 KB, 109 views)
File Type: txt XFree86.0.log.txt (29.7 KB, 101 views)
martin.baeker is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
320.17 can't detect video modes on Lenovo laptop tadawson NVIDIA Linux 13 07-14-12 01:40 AM
Very slow X startup Jeremy NVIDIA Linux 96 05-23-03 10:11 AM
Error messages... HELP!!!! Imperito NVIDIA Linux 3 09-24-02 10:46 PM
Nvidia GF4 MX 440 + Mandrake tomchristopher NVIDIA Linux 3 08-18-02 09:42 AM
nVidia drivers + Red Hat Linux 7.3 Error404 NVIDIA Linux 17 08-16-02 11:34 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.