Go Back   nV News Forums > Website Related > Feedback Forum

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-14-04, 10:03 PM   #1
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Setting signature limits

after a fair deal of scrolling through a couple of threads with just a handful of posts i decided to put this out there...

people who have vertical signatures should be forced to comply with a limit of a certain number of lines...

it is no fun scrolling through a thread with a couple of people both with signatures around 10-15 lines tall...

case in point...

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=31994

scroll down about 3 or 4 posts and you will see what I mean...

perhaps a limit of 5-6 lines of vertical text will suffice coz that should be enough to hold most pertinent data... or a horizontal scroller...
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 07-14-04, 10:04 PM   #2
saturnotaku
Apple user. Deal with it.
 
Join Date: Jul 2001
Location: The 'burbs, IL USA
Posts: 12,502
Default Re: Setting signature limits

Couldn't agree more, Saz.
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Old 07-14-04, 10:11 PM   #3
Son Goku
Registered User
 
Son Goku's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: 439 East District, Mount Paozu
Posts: 1,714
Default Re: Setting signature limits

Yeah, signiture lengths should be within reason, and other posters do need to scroll down through the page to read.

In the case of that post, if the user would kindly put the sig in a smaller font size, and put more then one item on a line...it would be less to scroll through...
Son Goku is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 12:30 AM   #4
UDawg
Retired spammer
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,799
Default Re: Setting signature limits

we have a thread like this once a year but I agree also. My sig rox and ed it a Commie.
UDawg is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 03:50 AM   #5
ChrisRay
Registered User
 
ChrisRay's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Tulsa
Posts: 5,101
Default Re: Setting signature limits

Is my sig too long?
__________________
|CPU: Intel I7 Lynnfield @ 3.0 Ghz|Mobo:Asus P7P55 WS Supercomputer |Memory:8 Gigs DDR3 1333|Video:Geforce GTX 295 Quad SLI|Monitor:Samsung Syncmaster 1680x1080 3D Vision\/Olevia 27 Inch Widescreen HDTV 1920x1080

|CPU: AMD Phenom 9600 Black Edition @ 2.5 Ghz|Mobo:Asus M3n HT Deluxe Nforce 780A|Memory: 4 gigs DDR2 800| Video: Geforce GTX 280x2 SLI

Nzone
SLI Forum Administrator

NVIDIA User Group Members receive free software and/or hardware from NVIDIA from time to time to facilitate the evaluation of NVIDIA products. However, the opinions expressed are solely those of the members
ChrisRay is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 03:55 AM   #6
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Setting signature limits

Quote:
Originally Posted by ChrisRay
Is my sig too long?
well I am on my gf's laptop right now and she has lower res... your sig takes up about 1/3rd of the screen (under the logo) in the thread.. its still not as bad as some of the sigs in the link I provided.. the cam dude's sig takes up over half the screen on this display (she has a smaller screen on the laptop)
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 07:01 AM   #7
saturnotaku
Apple user. Deal with it.
 
Join Date: Jul 2001
Location: The 'burbs, IL USA
Posts: 12,502
Default Re: Setting signature limits

Quote:
Originally Posted by ChrisRay
Is my sig too long?
Since you use a smaller font for most of it, I would say not. But yours is pretty close to the maximum that most of us would like to see.

I'm still glad we don't allow pics here.
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 07:33 AM   #8
vampireuk
**** Holster
 
vampireuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: The armoury
Posts: 2,813
Send a message via AIM to vampireuk
Default Re: Setting signature limits

Yeah huge sigs like that are rediculous, oi JuiceZ wake up!
__________________
I put children in microwaves.
vampireuk is offline   Reply With Quote

Old 07-15-04, 07:39 AM   #9
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: Setting signature limits

Good point Sazar ... sometimes sigs become longer than the original post !
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 10:54 AM   #10
MUYA
 
Join Date: Jul 2002
Location: Hong Kong
Posts: 6,794
Send a message via MSN to MUYA
Default Re: Setting signature limits

what about mine
__________________
I5-2500k@4.7GHz - MSI Z77A-GD65 - 4GB X2 A-DATA DDR3 1600 - Corsair H100 - Antec Quatro 850W
Gigabyte Windforce X3 GTX 680 OC - Dell 24" IPS
Intel 320 300 GB SSD - 1 TB Hitachi HDD - 2x 250 GB WD HDD
Corsair K90 - Corsair Venegance 2000 Headset - Razer Naga Epic
Corsair 600T Case
MUYA is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 12:56 PM   #11
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Setting signature limits

Quote:
Originally Posted by MUYA
what about mine


yer just compensating for something...
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 07-15-04, 12:58 PM   #12
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: Setting signature limits

MUYA can have a 14' long sig for all I care. *shaddap Gib*

Oh and Chris, I think yours is fine but it might be nice to shore it up a bit by removing some of the line breaks.
Clay is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
$1,049.99 - EVGA Signature 04G-P4-2692-KR GeForce GTX 690 4GB 512-bit GDDR5 PCI Expre News Archived News Items 0 05-23-12 05:10 AM
EVGA GeForce GTX 670 Lineup Detailed, Signature Listed For $409.99 News Archived News Items 0 05-09-12 06:30 AM
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-30-02 11:59 PM
btw, should 0x or 1x AF be the default setting in the 40.41 drivers JamesDax NVIDIA Windows Graphics Drivers 12 08-31-02 03:12 AM
Feedback on Digital Vibrance setting JohnsonLKD NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 13 08-27-02 03:49 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.