Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-21-04, 06:36 PM   #136
SLippe
R.I.P. Babe Thread
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 12,387
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

I have SP2 RC2 installed and I had a No CD patch for 1.1 when I installed the 1.2 patch. No problems here. BTW, you won't need a No CD Patch for 1.2, it doesn't look for a CD. I have a similar error though when it comes to installing my Sound Blaster Live audio drivers. I can't uninstall or install the pack, but obviously the drivers work because I have audio and is shows my sound card under sound properties. Weird. One thing that fixed other problems like this was to install java, since Windows doesn't come with anymore. Get it at www.sun.com. Other than that, couldn't tell ya. Oh, and who are you to call people stupid?
SLippe is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:38 PM   #137
remymarten
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 51
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by saturnotaku
I downloaded mine from Fileplanet and it worked just fine.
I have tried downloading from just about everywhere. Always resulting in the same error message when I try to install.
remymarten is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:52 PM   #138
aAv7
 
aAv7's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: chicago
Posts: 2,250
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

does the sp2 beta have the updated fxc.exe?
__________________
[SIZE="1"][B]CPU:[/B] AMD64 3200+ Winchester @ 2.2 [B]RAM:[/B] 2GB Kingston Dual Channel DDR 400 [B]Motherboard:[/B] Gigabyte K8 Triton nForce4 [B]VideoCard:[/B] eVGA GeForce 7800GTX 512MB [B]Hard Drive:[/B] WD 250GB Sata [B]OS:[/B] Dual boot, Windows XP Home/Windows Professional x64 Edition Retail[B] Audio:[/B] X-Fi Xtreme Music [B]Mouse:[/B] Logitech MX 310 [B]PSU:[/B] 500W Ultra Connect (34A on the 12V+)[/SIZE]

[SIZE="1"][B]Xbox 360:[/B] w/ Intercooler @ 1280x1024 , Dynasty Warriors 5, Fight Night Round 3, Kameo, NBA 2K6, Perfect Dark Zero CE, and PGR 3[SIZE="1"][/SIZE][/SIZE]
aAv7 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:06 PM   #139
remymarten
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 51
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by ultimate17
does the sp2 beta have the updated fxc.exe?
I don't know. Anyone?
remymarten is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:15 PM   #140
Banko
Red Pepper Vodka
 
Banko's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 2,155
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Well since it wouldn't let me uninstall I did it the manual way. Deleting all folders. Deleting everything related to Far Cry, FarCry, and CryTek in the registry, and deleting all shortcuts, and the stuff in the start menu I am starting to reinstall maybe this will work.
__________________
Work/Gaming PC:
Lian-Li PC-80
Intel Core i7 860 @ 3.53
MSI P55-GD80
G.Skill DDR3-1600 8gb 4x2gb
Asus DRW-1814BLT SATA
ATi Radeon 5870
OCZ GameXStream 700W
Windows 7 Ultimate

HTPC/Second Gaming PC:
Gigabyte GA-EP45-DQ6
Intel Q6600 @ 2.8
G.Skill DDR2 4gb 2x2gb
NVidia 8800GTX
OCZ GameXStream 700W
Banko is offline   Reply With Quote

Old 07-21-04, 07:16 PM   #141
noko
noko
 
noko's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Orlando Florida
Posts: 735
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Any word on the official release of DX9.0c? Seems like CryTek would have had an ingame option to enable sm3.0 vice this command line stuff. Will try when I get a chance, still hesitant on installing beta DX9.0c on W2K with all the hot fixes etc. ment for XP.
__________________
Gigabit DSL, Q6600 @ 3.4ghz, Mushkin 4gb DDR 800 OCZ 2x2gb , PowerColor HD 5870. 24" Acer LCD, 1TB hd with Vista 64 Home Premium.

Foxconn 780G, Athlon64 X2 5600 @ 3ghz, Mushkin 4gb DDR 800 OCZ 2x2gb , eVga 260 GTX. 17" MagAcer LCD, 120gb Vista 32
noko is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:28 PM   #142
Banko
Red Pepper Vodka
 
Banko's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 2,155
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by Banko
Well since it wouldn't let me uninstall I did it the manual way. Deleting all folders. Deleting everything related to Far Cry, FarCry, and CryTek in the registry, and deleting all shortcuts, and the stuff in the start menu I am starting to reinstall maybe this will work.
Damn, I tried installing it, and the same ****ing error appeared. WTF!
__________________
Work/Gaming PC:
Lian-Li PC-80
Intel Core i7 860 @ 3.53
MSI P55-GD80
G.Skill DDR3-1600 8gb 4x2gb
Asus DRW-1814BLT SATA
ATi Radeon 5870
OCZ GameXStream 700W
Windows 7 Ultimate

HTPC/Second Gaming PC:
Gigabyte GA-EP45-DQ6
Intel Q6600 @ 2.8
G.Skill DDR2 4gb 2x2gb
NVidia 8800GTX
OCZ GameXStream 700W
Banko is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:36 PM   #143
OWA
...
 
OWA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Virginia
Posts: 9,481
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Working great here. I already had dx90c (the ripped verison) installed. Just installed the 1.2 patch, reinstalled the 61.76s after adding the keys for SM3.0, removed the d3d patch that forced r300 mode, ran far cry and used the in game option to enable sm 3.0. Worked great but I don't notice all that much difference (using SM 3.0 mode). A few fps here and there but it's nice to have the banding and other glitches fixed. I really like the more normal description of AA and the higher levels of AF provided via the menu also.

Edit: Thanks for the guide glowstick.
OWA is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:40 PM   #144
six_storm
Registered User
 
six_storm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nashvegas
Posts: 11,575
Send a message via Skype™ to six_storm
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Ok guys, I have some problems. I can load the game and the yellow words come up fine, but I can't see my gun, enemies or alot of walls. There are alot of glitches. Is anyone else having this same problem?
six_storm is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:42 PM   #145
aAv7
 
aAv7's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: chicago
Posts: 2,250
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by six_storm
Ok guys, I have some problems. I can load the game and the yellow words come up fine, but I can't see my gun, enemies or alot of walls. There are alot of glitches. Is anyone else having this same problem?


fc runs better for me with sm3.0 dissabled. much slower with sm3.0...wtf
__________________
[SIZE="1"][B]CPU:[/B] AMD64 3200+ Winchester @ 2.2 [B]RAM:[/B] 2GB Kingston Dual Channel DDR 400 [B]Motherboard:[/B] Gigabyte K8 Triton nForce4 [B]VideoCard:[/B] eVGA GeForce 7800GTX 512MB [B]Hard Drive:[/B] WD 250GB Sata [B]OS:[/B] Dual boot, Windows XP Home/Windows Professional x64 Edition Retail[B] Audio:[/B] X-Fi Xtreme Music [B]Mouse:[/B] Logitech MX 310 [B]PSU:[/B] 500W Ultra Connect (34A on the 12V+)[/SIZE]

[SIZE="1"][B]Xbox 360:[/B] w/ Intercooler @ 1280x1024 , Dynasty Warriors 5, Fight Night Round 3, Kameo, NBA 2K6, Perfect Dark Zero CE, and PGR 3[SIZE="1"][/SIZE][/SIZE]
aAv7 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:51 PM   #146
six_storm
Registered User
 
six_storm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nashvegas
Posts: 11,575
Send a message via Skype™ to six_storm
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

I took out the DEVMODE stuff and ran the game. I can tell little things that run better but not much. Oh well.
six_storm is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:52 PM   #147
Banko
Red Pepper Vodka
 
Banko's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 2,155
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Okay I even went with the default Windows XP Pro services, I read somewhere it could be a service problem and still the same ****ing error. I'm pissed off, because now that I forcibly uninstalled it, I can't even install it and play the damn thing with the 1.1 patch.
__________________
Work/Gaming PC:
Lian-Li PC-80
Intel Core i7 860 @ 3.53
MSI P55-GD80
G.Skill DDR3-1600 8gb 4x2gb
Asus DRW-1814BLT SATA
ATi Radeon 5870
OCZ GameXStream 700W
Windows 7 Ultimate

HTPC/Second Gaming PC:
Gigabyte GA-EP45-DQ6
Intel Q6600 @ 2.8
G.Skill DDR2 4gb 2x2gb
NVidia 8800GTX
OCZ GameXStream 700W
Banko is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 07:53 PM   #148
NoWayDude
Charlie don't Surf!
 
NoWayDude's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK
Posts: 866
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback






1280x1024, 2x AA,4 x AF, paradise rendermode.Al settings to High,Water Ultra High
Did the trick for PS3.0 as per front page
__________________
Beer,helping ugly people getting laid since the dawn of time
My Rig
Gigabyte DS3IS3, C2D Q6600 @ 3400,4096 megs Geil C4 800mhz DDR2,SB Audigy 2, 750W PSU,Palit 460GTX 160 Sata Samsung + 120 Seagate ATA + 80 Sata Seagate, Atapi DVD Rom x16 ,Samsung DVD/RW x12x8
NoWayDude is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 08:06 PM   #149
SLippe
R.I.P. Babe Thread
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 12,387
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Sweet screenies!
SLippe is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 08:29 PM   #150
bmg
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Boise, Idaho
Posts: 233
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by ultimate17
does the sp2 beta have the updated fxc.exe?
Nope. Who's got it??
__________________
I7 950 processor/Ultra 120 Extreme cooling/Asus P6T Deluxe V2 motherboard/6Gb corsair 1600C7 ram
Evga 280 FTW video/Mitsubishi 2070SB 22" monitor/SB XFi-Titanium sound
Enermax Galaxy DXX 1000w Power Supply/Coolermaster RC-832 case
bmg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Far Cry 3 preview and E3 presentation footage News Archived News Items 0 06-06-12 09:30 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.