Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-21-04, 05:44 PM   #121
b|indeyes
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 55
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

jolt?
b|indeyes is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 05:45 PM   #122
Knell2
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 85
Default Re: FarCry 1.2 Patach Out

Quote:
Originally Posted by gsgrunt
I now get an error when I try to load a check point in the Factory level.

Has anybody else gotten this error

http://www.nvnews.net/vbulletin/atta...&stc=1&thumb=1

6800 GT
XP SP2 RC2
driver 6176
I got the same error trying to load a check point. \map map_name and fresh start work fine.

Quote:
Originally Posted by Solomon
Has anyone tried the 62.11 beta drivers? I haven't heard no word about that version being used...
I am using 62.11. It works.
Knell2 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 05:46 PM   #123
Banko
Red Pepper Vodka
 
Banko's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 2,155
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

jolt.co.uk
__________________
Work/Gaming PC:
Lian-Li PC-80
Intel Core i7 860 @ 3.53
MSI P55-GD80
G.Skill DDR3-1600 8gb 4x2gb
Asus DRW-1814BLT SATA
ATi Radeon 5870
OCZ GameXStream 700W
Windows 7 Ultimate

HTPC/Second Gaming PC:
Gigabyte GA-EP45-DQ6
Intel Q6600 @ 2.8
G.Skill DDR2 4gb 2x2gb
NVidia 8800GTX
OCZ GameXStream 700W
Banko is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 05:47 PM   #124
rellingsen
Registered User
 
rellingsen's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Delaware
Posts: 177
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

I was lucky and did not have a seconds problem with the patch.

OT: I wonder what's going on with ATI. It seems that Catalyst Maker was talking about a new special driver for Far Cry. If anybody else noticed there is a new SM 2.X path and readme in the patch that sits right next the SM3.0 one.
__________________
P4C800E-Deluxe P4 HT 3.2C@3.84 Zalman 6500-CU WinXP SP-2 DX9.0c
2X512mb HyperX PC4000 @ DDR 480
XFX 6800 Ultra running 455/1300
SB Audigy 2-Klipsch Pro-Medias 4.1
22" Mitsubishi Diamond Pro 2070SB
2-ATA 100 7200 rpm WD Drives
rellingsen is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 05:47 PM   #125
TISaint
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 56
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by b|indeyes
i get a ****ing different error it wont even load the setup

here ill post pic to show

Might not be a good idea to show that you have an illegal copy.
TISaint is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 05:51 PM   #126
Pafet
GeForce 7900GT
 
Pafet's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 430
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

What? I didn't say anything

Last edited by Pafet; 07-22-04 at 05:24 AM.
Pafet is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 05:51 PM   #127
b|indeyes
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 55
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

ok im going to edit that now

please do the same for yours pafet
b|indeyes is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 05:54 PM   #128
Knell2
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 85
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Omg Hahahaha!!
Knell2 is offline   Reply With Quote

Old 07-21-04, 05:57 PM   #129
npras42
Hi Everybody!
 
npras42's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,698
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Erm, you are using a No-CD patch. You do have the original .exe available to patch when you are running it, right? The patch probably won't work if you have the no-cd crack applied or the fixed-exe Deviance file. Just install he game and then patch with 1.2 straight away. Don't crack anything!

If this is obvious to you, then sorry, not trying to patronise you. Some people don't know, that's all.

Not sure what is allowed to be said. I'll edit my post if need be...
npras42 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:01 PM   #130
saturnotaku
Apple user. Deal with it.
 
Join Date: Jul 2001
Location: The 'burbs, IL USA
Posts: 12,502
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by b|indeyes
ok im going to edit that now

please do the same for yours pafet
HAHAHA, not bloody likely. The dumb deserve all the ridicule they can get.
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:05 PM   #131
npras42
Hi Everybody!
 
npras42's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,698
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

What difference does it make? Mods might not like it, and may remove it, but its not like anyone's going to track him down because they now know he is in possesion of an illegal copy of FarCry!
npras42 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:10 PM   #132
b|indeyes
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 55
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

its fixed anyhow
b|indeyes is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:13 PM   #133
aAv7
 
aAv7's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: chicago
Posts: 2,250
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

so does anyone have the newer fxc.exe file or know where we can d/l it?
__________________
[SIZE="1"][B]CPU:[/B] AMD64 3200+ Winchester @ 2.2 [B]RAM:[/B] 2GB Kingston Dual Channel DDR 400 [B]Motherboard:[/B] Gigabyte K8 Triton nForce4 [B]VideoCard:[/B] eVGA GeForce 7800GTX 512MB [B]Hard Drive:[/B] WD 250GB Sata [B]OS:[/B] Dual boot, Windows XP Home/Windows Professional x64 Edition Retail[B] Audio:[/B] X-Fi Xtreme Music [B]Mouse:[/B] Logitech MX 310 [B]PSU:[/B] 500W Ultra Connect (34A on the 12V+)[/SIZE]

[SIZE="1"][B]Xbox 360:[/B] w/ Intercooler @ 1280x1024 , Dynasty Warriors 5, Fight Night Round 3, Kameo, NBA 2K6, Perfect Dark Zero CE, and PGR 3[SIZE="1"][/SIZE][/SIZE]
aAv7 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:15 PM   #134
remymarten
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 51
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by Banko
Anyone else get this error when you install?

The Wizard was interrupted before Far Cry (Patch 2) could be completely installed.
Yes, I get the same error. Has anyone got this patch to work with SP2 installed? I get the same message even if I try to repair or uninstall Far Cry. I am trying to determine if ths problem is caused by haveing SP2 installed
remymarten is offline   Reply With Quote
Old 07-21-04, 06:33 PM   #135
saturnotaku
Apple user. Deal with it.
 
Join Date: Jul 2001
Location: The 'burbs, IL USA
Posts: 12,502
Default Re: How to enable SM3.0 for FarCry v1.2 & Patch Feedback

Quote:
Originally Posted by remymarten
Yes, I get the same error. Has anyone got this patch to work with SP2 installed? I get the same message even if I try to repair or uninstall Far Cry. I am trying to determine if ths problem is caused by haveing SP2 installed
I downloaded mine from Fileplanet and it worked just fine.

Last edited by saturnotaku; 07-21-04 at 06:33 PM. Reason: spelling
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Far Cry 3 preview and E3 presentation footage News Archived News Items 0 06-06-12 09:30 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.