Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-25-02, 09:51 AM   #1
CU_Oldman
Guest
 
Posts: n/a
Default UT2003 error with new 41.03 drivers!

Has anyone seen this one or could you point me in the right direction to fix it?

T2003 Build UT2003_Build_[2002-09-16_05.17]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1400 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4600 (4103)

Assertion failed: RenDev [File:WinViewport.cpp] [Line: 536]

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
  Reply With Quote
Old 10-25-02, 10:18 AM   #2
Gator
Unreal Tournament Gamer
 
Gator's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: New York
Posts: 2,279
Default

havent had any problems. But I run the game in Opengl mode. Try it and see what happens.
__________________
Athlon64 3200 Clawhammer / Asus K8N-E Deluxe / 1GB Crucial DDR400 / Geforce 6600GT 128MB AGP / Windows XP Pro
Gator is offline   Reply With Quote
Old 10-25-02, 10:47 AM   #3
CU_Oldman
Guest
 
Posts: n/a
Default Thanks!

Edited ini file .......opengl works fine thanks!
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Enhance Max Payne 3, Diablo III with GeForce R300 Drivers News Archived News Items 0 05-22-12 06:30 PM
Creative drivers ? SparrowHawk General Hardware 39 11-18-02 08:03 AM
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-30-02 11:59 PM
Radeon 9700 not all that? sancheuz Other Desktop Graphics Cards 200 10-12-02 09:31 PM
Nvidia Stereo Drivers Soudontsay NVIDIA Windows Graphics Drivers 2 08-26-02 10:48 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.