Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-25-02, 12:14 PM   #1
pryonic
Guest
 
Posts: n/a
Default Tv-OUT and PAL (UK) TVs

I'm trying to configure my GeFORCE 2 MX 200 to display on the TV under SUSE 8.1. I have installed the nividia drivers and have them working. If i boot the computer with the TV connected then i can see the bootup sequence, albeit distorted as the card defaults to NTSC. Using another TV that supports NTSC i managed to set to card to PAL when X starts. So good, i thought, until I tried to connect it to the original (large tv) via the video recorder as it has the scart socket. The distorted console apepars, but when X starts, the video shows no signal is being recieved. My only theory is that the refresh rate or siliar i wrong, and my other tv is more tolerant than the video recorder.

Can anyone tell me the correct setting for a PAL-I tv? And example of the lines to edit in my XF86Config would very very helpful

Thanks for any help
Jamie
  Reply With Quote
Old 10-26-02, 07:43 AM   #2
pryonic
Guest
 
Posts: n/a
Default fixed it!

I fixed this one. Turns out that it was working for PAL, but for some reason it was not detecting it was plugged into a tv when X started. By forcing it to use the TV out with the line

Option "ConnectedMonitor" "TV"

it now works!
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.