Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-07-02, 03:42 AM   #1
nipster
Guest
 
Posts: n/a
Default low fps why???

Ive just put together a pretty good machine: gf4 mx420, gigabyte kt333 board 256 ddr ram, and a xp 1600+ but im getting the same fps that i was with my duron 850 the most is 91 fps and that is at the lowest settings, I know people that are getting 200+ with a gf 2 mx400 anyone know what im doing wrong??
I have the latest detenator driver and my cpu and video card are overclocked a bit. any help would be great thanks

NiPster
  Reply With Quote
Old 08-07-02, 09:06 AM   #2
Uttar
Registered User
 
Uttar's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,354
Send a message via AIM to Uttar Send a message via Yahoo to Uttar
Default

Pretty stupid but who knows... Are your friends playing on the SAME settings as you and in the same game? Or are you benchmarking with different setings or even in a different game?

Uttar
Uttar is offline   Reply With Quote
Old 08-07-02, 12:10 PM   #3
druga runda
Zeus Gromovnik
 
druga runda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Gerbilizator
Posts: 374
Default

And GF4 MX420 is a 64 bit memory interface, I don't know how that scores against a GF2 Mx 400?

Anyone else? It might be cheap, but it is the weakest Nvidia card by far at the moment.
druga runda is offline   Reply With Quote
Old 08-07-02, 01:26 PM   #4
darkmiasma
... Meh ...
 
darkmiasma's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 174
Default

the GF4MX420 scores like the GF2MX200 ... it is by far the worst GF you could put into your system ...

change that card (even if you just went to a MX440) and it will make a big difference
__________________

MCSE, MCSA, MCP, A+, Net+, Security+
---------------------------------------------

CPU - [ AMD Athlon X2 4200+] Motherboard - [ Asus A8N-SLI Premium] RAM - [ 2GB Crucial DDR400] Videocard - [ eVGA GeForce 7900GT KO (256MB)] Hard Drives - [ (2x) 80.0 GB WD SATA-II ] [(2x) 300.0 GB WD SATA-II] Burner - [ 16x DVD-R/RW - 48x CD-R/RW (Lite-On) ] Soundcard - [ Soundblaster Audigy 2 ] PSU - [ Antec TruePower II 550W] Case - [ Lian-Li PC61 (Plexi window, Blue SA CC Tube) ] Monitor - [ Dell FP2005 (20" Widescreen Flat Panel) ]
darkmiasma is offline   Reply With Quote
Old 08-07-02, 02:35 PM   #5
netviper13
Treehugger
 
netviper13's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 942
Default

Try installing the VIA 4-in-1s.
netviper13 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Terribly slow FPS in glxguears with 304.37 driver joegiampaoli NVIDIA Linux 5 08-24-12 06:01 AM
Student-Made FPS Grim Looks Pacey, Explosive News Latest Tech And Game Headlines 0 07-05-12 10:50 AM
8800 GT and Ubuntu - Plymouth low resolution legluondunet NVIDIA Linux 3 06-24-12 03:22 PM
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-30-02 11:59 PM
Low OpenGL Performance Instinct NVIDIA Linux 10 08-08-02 03:56 PM

All times are GMT -5. The time now is 05:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.