Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-05-04, 08:02 PM   #1
mattv_ct
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Default Installing nVidia driver for SuSE 9.1 on a Presario R3200 Laptop

Please forgive me if I sound ignorant, I'm relatively new to Linux and have been bashing my head into this problem for a week now.

I am trying to load the nVidia drivers in SuSE 9.1 Professional (64-bit) on my Compaq Presario R3200 laptop (R3000z series with 64-bit 3400+ processor and the nVidia Geforce-4 440 GO 64M chipset. Every time I try to load it from the YOU module in YAST-2 it loads, the 3d acceleration works and then when I restart the xserver refuses to start and it just leaves me at a shell.

Also, even though this isn't an nVidia-specific question, I am having a lot of trouble getting the screen setup correctly. I have the 1920x1200 LCD and regardless of the settings that I use, whenever I go to shut down, the screen gets all garbled and starts scrolling top-to-bottom. Anyone have any recommendations?
mattv_ct is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[9800gt] Xorg black screen after installing nvidia driver HacKurx NVIDIA Linux 1 06-07-12 01:29 PM
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.