Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-31-04, 10:38 PM   #1
xtatdsm
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: UAE
Posts: 27
Default 6800 ultra and dual monitor

I really hope someone could help me.

I have BFG 6800 ultra along with 21" viewsonic and 34" Digital TV with PC in connector (640x480 max re****ion).

my problem is, I am running the 21" as primary monitor and the TV as a secondary, after adjusting the re****ion in my nvidia CP i was able to get a picture in my TV (cloned) but as soon as I play a movie (having the full screen displaying in the secondary monitor in the NVidia CP, the TV screen goes black. this, however, was working perfectly with my ATI 9800 (playing a movie cloned into the TV using the PC in not S video) so I am not sure whey that's not working with my 6800. if I use an S video to clone the movie into the TV, things work fine, except the pic sucks (S video). and If I use a dual monitor mode and drag the movie into the TV, then manualy making it full screen (using the F button in BS player) things work great. so my only problem is when I am using the clonning mode to display the movie at full screen into the TV. it almost seems like the Nvidia driver changes the re****ion of the TV when a movie is played and that's why my TV goes into sleep mode, and comes back as soon as i exit the movie. could it be a driver problem? I tried 61.77 and 65.73 no luck.

thanks in advance
__________________
3.6E (660) @ 4.3 24/7 and 4.6 benching
Asus P5DW2 P
XFX 7800 GTX @ 480/1.28 daily and 498/1.36 benching
OCZ PC2 6400 Gold 4/4/4/7 @ (2.1V)
OCZ 520W PSU

Watercooling (Storm G4, 2x MCP350 in series, MCW-50, Criticool reservoir, 2x dual heatcore with 4 fans in push setup)
3Dmarke2005=86503Dmarker2003=19,006 3Dmarker2001=29,808 Aqua3D=94747
xtatdsm is offline   Reply With Quote
Old 09-01-04, 07:12 AM   #2
xtatdsm
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: UAE
Posts: 27
Default Re: 6800 ultra and dual monitor

anyone?
__________________
3.6E (660) @ 4.3 24/7 and 4.6 benching
Asus P5DW2 P
XFX 7800 GTX @ 480/1.28 daily and 498/1.36 benching
OCZ PC2 6400 Gold 4/4/4/7 @ (2.1V)
OCZ 520W PSU

Watercooling (Storm G4, 2x MCP350 in series, MCW-50, Criticool reservoir, 2x dual heatcore with 4 fans in push setup)
3Dmarke2005=86503Dmarker2003=19,006 3Dmarker2001=29,808 Aqua3D=94747
xtatdsm is offline   Reply With Quote
Old 09-01-04, 11:52 AM   #3
Distraught
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 30
Default Re: 6800 ultra and dual monitor

Have you tried setting the 'full screen device' (under the full screen device tab) to auto-select?
Distraught is offline   Reply With Quote
Old 09-01-04, 03:48 PM   #4
xtatdsm
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: UAE
Posts: 27
Default Re: 6800 ultra and dual monitor

yup, auto select and secondary, tried both and both of them put the secondary monitor to sleep (TV in this case)
__________________
3.6E (660) @ 4.3 24/7 and 4.6 benching
Asus P5DW2 P
XFX 7800 GTX @ 480/1.28 daily and 498/1.36 benching
OCZ PC2 6400 Gold 4/4/4/7 @ (2.1V)
OCZ 520W PSU

Watercooling (Storm G4, 2x MCP350 in series, MCW-50, Criticool reservoir, 2x dual heatcore with 4 fans in push setup)
3Dmarke2005=86503Dmarker2003=19,006 3Dmarker2001=29,808 Aqua3D=94747
xtatdsm is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suse 8.0 Dual display on Quadro 4 700XGL TheCowStir NVIDIA Linux 3 08-10-02 12:16 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.