Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-10-04, 12:42 PM   #1
mhenn
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Default FX5700 glxgears ~950 FPS

I have an FX5700 card (Leadtek A360 TDH) and, after a lot of headache, I finally managed to get the driver to load properly and X to start.

/proc/driver/nvidia/agp/status reports that AGP is at 8x, and SBA is enabled.

Unfortunately glxgears reports the framerate to be in the region of 900-975
FPS. That can't be right, surely? Thats almost as slow as my old GeForce2.

glxgears -info reports that the correct version of GL is being used.

Info about my system:

nVidia driver version 61.11
32-bit Athlon processor
Leadtek A360TDH (FX 5700)
nForce2 based motherboad (GA-7N400E-L)
2.6.7 kernel (no-agpgart, 8k stacks)
X.org server
mhenn is offline   Reply With Quote
Old 08-10-04, 01:02 PM   #2
mhenn
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Default Re: FX5700 glxgears ~950 FPS

Sorted.

It now runs at about ~2200 FPS which I believe is a little more normal.

It was using the wrong version of libGL after all. I don't know why glxgears -info reported the version of GL to be 61.11 though . Perhaps that was the version of GLX.
mhenn is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-30-02 11:59 PM
low fps why??? nipster Benchmarking And Overclocking 4 08-07-02 02:35 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.