Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-22-04, 03:26 AM   #1
Fynx-Gloire
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Southern California
Posts: 75
Default Bridge or EPR question in Alpha level 4

Hey guys, I am stuck at a place in Alpha level 4.
I chose not to draw the bridge in the section right after
you hear a voice say 'follow me'
I enabled the EPR system, and there is a rotating bridge in the middle of the room.
Anyways I successfully jumped across the first 2 hard jumps to get to the back area.
But now I am trying to jump onto the revolving bridge, but I cannot do it.
I must have tried at least 30 times.
I always fall and land on the big pipe.
Is there anything I am doing wrong, or do I have to just keep trying to master the jump??

Thanks

ps. I have attached a screenshot as to where I am

Sean
__________________
-------------------------------------------
Alienware Area 51 system / Pentium 4 3.0 / 2 Gig Rambus PC800/ PNY Geforce 6800 Ultra at 425/1100/ 61.77's /Windows Xp Home and Windows Media center 2005 in dual boot / ATI HDTV tuner card / EVGA dual analog TV tuner card ( I can record 3 shows at once, SUckazzz!!! ) / Directx 9.0c / Adaptec 26160 SCSI adapter 2 SCSI 36 GIG Seagate Barracuda HD / 2 External firewire Maxtor 180 gig drives / Soundblaster Audigy 2 / Logitech Z-680 5.1 speakers / Sony GDM-FW900 24" widescreen monitor / Pioneeer 16X CD ROM / Adaptec 12/16/32U SCSI CD burner / Microsoft Natural Internet Keyboard / Microsoft Intellmouse / PCPOWER and Cooling 510 Deluxe 650 watt power supply 12V @ 34A
Fynx-Gloire is offline   Reply With Quote
Old 08-22-04, 07:33 AM   #2
Skrot
The 5900XT that could.
 
Skrot's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Australia
Posts: 402
Send a message via ICQ to Skrot
Default Re: Bridge or EPR question in Alpha level 4

Just run and jump as late as you can. Jump so late that it feels like it'll be *too* late... 's all I can suggest.
Skrot is offline   Reply With Quote
Old 08-22-04, 12:02 PM   #3
Mike1357
lol wut?
 
Mike1357's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Kentucky, USA
Posts: 89
Send a message via AIM to Mike1357 Send a message via MSN to Mike1357
Default Re: Bridge or EPR question in Alpha level 4

Are you holding sprint?
Mike1357 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-04, 01:45 PM   #4
Fynx-Gloire
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Southern California
Posts: 75
Default Re: Bridge or EPR question in Alpha level 4

Quote:
Originally Posted by Mike1357
Are you holding sprint?
Is there a sprint button to push?
Hmm, let me go try it.
Thanks

Sean
__________________
-------------------------------------------
Alienware Area 51 system / Pentium 4 3.0 / 2 Gig Rambus PC800/ PNY Geforce 6800 Ultra at 425/1100/ 61.77's /Windows Xp Home and Windows Media center 2005 in dual boot / ATI HDTV tuner card / EVGA dual analog TV tuner card ( I can record 3 shows at once, SUckazzz!!! ) / Directx 9.0c / Adaptec 26160 SCSI adapter 2 SCSI 36 GIG Seagate Barracuda HD / 2 External firewire Maxtor 180 gig drives / Soundblaster Audigy 2 / Logitech Z-680 5.1 speakers / Sony GDM-FW900 24" widescreen monitor / Pioneeer 16X CD ROM / Adaptec 12/16/32U SCSI CD burner / Microsoft Natural Internet Keyboard / Microsoft Intellmouse / PCPOWER and Cooling 510 Deluxe 650 watt power supply 12V @ 34A
Fynx-Gloire is offline   Reply With Quote
Old 08-22-04, 01:58 PM   #5
Fynx-Gloire
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Southern California
Posts: 75
Default Re: Bridge or EPR question in Alpha level 4

Quote:
Originally Posted by Fynx-Gloire
Is there a sprint button to push?
Hmm, let me go try it.
Thanks

Sean
Never mind, I found the sprint button, duh duh duh duh duh!!!!

Sean
__________________
-------------------------------------------
Alienware Area 51 system / Pentium 4 3.0 / 2 Gig Rambus PC800/ PNY Geforce 6800 Ultra at 425/1100/ 61.77's /Windows Xp Home and Windows Media center 2005 in dual boot / ATI HDTV tuner card / EVGA dual analog TV tuner card ( I can record 3 shows at once, SUckazzz!!! ) / Directx 9.0c / Adaptec 26160 SCSI adapter 2 SCSI 36 GIG Seagate Barracuda HD / 2 External firewire Maxtor 180 gig drives / Soundblaster Audigy 2 / Logitech Z-680 5.1 speakers / Sony GDM-FW900 24" widescreen monitor / Pioneeer 16X CD ROM / Adaptec 12/16/32U SCSI CD burner / Microsoft Natural Internet Keyboard / Microsoft Intellmouse / PCPOWER and Cooling 510 Deluxe 650 watt power supply 12V @ 34A
Fynx-Gloire is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Overclocker pushes Ivy Bridge processors to a speedy 7GHz News Archived News Items 0 05-30-12 09:30 AM
Intel's Ivy Bridge Core i7 3770K Overheating Issue Detailed News Archived News Items 0 05-16-12 10:40 AM
If you intend on overclocking, it's probably best to skip Ivy Bridge Rakeesh CPUs, Motherboards And Memory 15 05-13-12 07:19 AM
New Whitepaper: Arithmetics on Intel's Sandy Bridge and Westmere CPUs ' not all F News Archived News Items 0 05-08-12 05:00 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.