Go Back   nV News Forums > Website Related > Feedback Forum

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-27-04, 11:26 AM   #1
stncttr908
Registered User
 
stncttr908's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: NJ, USA
Posts: 4,496
Send a message via AIM to stncttr908
Default Cookie problems?

Whenever I reply to a thread, the topic still shows as bold in the thread index even though I was the last to reply. This makes it very hard to distinguish which threads I've read and which I haven't, especially in sections that have multiple sticky topics. This wasn't a problem until recently. Has anyone else had this?
__________________
PC - | Core i7-2600K @ stock | Gigabyte GA-P67A-UD3 | 4GB Patriot Sector 5 DDR3 | Galaxy GTX 460 1GB @ stock | Corsair Force 120GB SSD | Seagate 1TB 7200RPM | 320GB Seagate 7200.10 | 2x Seagate 500GB USB 2.0 | Lite-On 20x SATA DVD+RW | Silverstone TJ-09 | Corsair 620W PSU | Logitech Z-5500s | Sennheiser HD-570 headphones | Samsung 2494LW |

Laptop - | Dell Inspiron 1420 | C2D T7300 (2.0GHz, 4MB cache) | 2GB DDR2-667 | 160GB 7200RPM HDD | DVD +/- RW | 14.1" WXGA+ (1440x900) | Broadcom 802.11g | NVIDIA 8400M GS 128MB |
stncttr908 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-04, 11:30 AM   #2
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: Cookie problems?

Quote:
Originally Posted by stncttr908
Whenever I reply to a thread, the topic still shows as bold in the thread index even though I was the last to reply. This makes it very hard to distinguish which threads I've read and which I haven't, especially in sections that have multiple sticky topics. This wasn't a problem until recently. Has anyone else had this?
I've noticed this too but a refresh of the page usually takes care of it for me (reverts it back to non-bold).
Clay is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems with drivers after 295.40 (OpenSuSE 12.1, GeFroce 7900 GS, Phenom II X4) alawa NVIDIA Linux 0 06-09-12 07:37 PM
Nvidia Problems in Slackware 8.1 xtreme NVIDIA Linux 3 10-01-02 01:03 PM
Leadtek Nforce problems druga runda CPUs, Motherboards And Memory 4 09-18-02 09:26 AM
resolution problems the fat bastid NVIDIA Linux 4 09-15-02 10:40 PM
DirectX 8 problems with GeForce4 Derwin NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 19 08-20-02 02:23 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.