Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-29-04, 10:06 AM   #49
npras42
Hi Everybody!
 
npras42's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,698
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

I've not been able to connect to Steam for the last 24 hours at all now. Kind of annoying, since I've only had it 2 days!
npras42 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-04, 11:13 PM   #50
netviper13
Treehugger
 
netviper13's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 942
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

God bless campus pipes:

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hl2.jpg
Views:	195
Size:	87.3 KB
ID:	7684  

Last edited by netviper13; 08-29-04 at 11:56 PM.
netviper13 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-04, 12:26 AM   #51
Cruel_Logic
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Stanford
Posts: 161
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

I am a coupon bearer, do you guys know if I will be able to put hl2 of different machines? do I have to get it through steam? I have multiple computers and want to play back and forth, or at least want to play offline on both machines... It is legal to have the same game on multiple computers that you own, right?
__________________
X2 4400+, A8N32-SLI Deluxe, 3GB OCZ GOLD (2-2-2-5-1T),
Thermaltake 750w, 2 x EVGA 7900 GTX, 2x76 GB Raptors (raid),
WD 250GB, Maxtor 500GB, 2407WFP, HDA X-Mystique 7.1
Cruel_Logic is offline   Reply With Quote
Old 08-30-04, 12:33 AM   #52
-=DVS=-
.:. Lafiel .:.
 
-=DVS=-'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Outerspace
Posts: 3,009
Talking Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

Quote:
Originally Posted by Cruel_Logic
I am a coupon bearer, do you guys know if I will be able to put hl2 of different machines? do I have to get it through steam? I have multiple computers and want to play back and forth, or at least want to play offline on both machines... It is legal to have the same game on multiple computers that you own, right?
If you have CD version should be no problem move Play CD from one to another computer , playing thro Steam will work also , from computer you want to play Login download and play , offcourse you will be able to play only one at a time , Steam woun't let multiple logins with same Name & Password....

Unleas you can install game from CD and use NOCD crack in that case you could be a pirate and give a copy to all your friends
__________________
.:. Lian Li X500FX .:. i7 2600k .:. PNY GTX 680 .:. Corsair DDR3 8GB .:. Silverstone 800W PSU .:. Asus P8P67-M Pro .:. Crucial M4 SSD 512GB .:.
-=DVS=- is offline   Reply With Quote
Old 08-30-04, 12:39 AM   #53
Cruel_Logic
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Stanford
Posts: 161
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

Quote:
Originally Posted by -=DVS=-
If you have CD version should be no problem move Play CD from one to another computer , playing thro Steam will work also , from computer you want to play Login download and play , offcourse you will be able to play only one at a time , Steam woun't let multiple logins with same Name & Password....

Unleas you can install game from CD and use NOCD crack in that case you could be a pirate and give a copy to all your friends
gee, who would ever do a thing like that?
__________________
X2 4400+, A8N32-SLI Deluxe, 3GB OCZ GOLD (2-2-2-5-1T),
Thermaltake 750w, 2 x EVGA 7900 GTX, 2x76 GB Raptors (raid),
WD 250GB, Maxtor 500GB, 2407WFP, HDA X-Mystique 7.1
Cruel_Logic is offline   Reply With Quote
Old 08-30-04, 01:23 AM   #54
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

shouldnt be too far off....

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=35839
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 08-31-04, 11:57 AM   #55
Slybri
Registered User
 
Slybri's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 404
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

"Just to be clear, the cache is 500MB compressed on the wire, which is the number we track closest as its the amount of data that will be moved across your internet connection. Uncompressed, the files in this preload are around 1GB. For Half-Life 2 to run, they have to be in this state. The first preload event contains most of the textures that Half-Life 2 needs to run. This is the first of a number of preload events. We'll be adding more data to the preload over the next couple of weeks "

found this on some HL2 forum.... apparently we'll be needing to hit up steam a few more times this month....

So after "the next couple of weeks" this game should be out right?
__________________
PC= E6750@3.4, 4 gig OCZ DDR2 Reaper, BFG GeForce 275 gtx oc, Gigabyte GA-P35-DS3L, 120Gig Raptor drive, 22" Diamond Pro 2070sb CRT Z-5500 5.1 sound. Nvidia 3D Vision.
XBL Gamer Tag= Slybri007
Steam ID= Flank Sinatra

"Nice shot William Burroughs! You hold a gun like a guy who plays Riven!"
------ The Venture Bros.

Last edited by Slybri; 08-31-04 at 11:49 PM.
Slybri is offline   Reply With Quote
Old 08-31-04, 12:01 PM   #56
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

I just finished the first wave of downloading
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote

Old 09-01-04, 02:20 PM   #57
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

Woah .. finally finished the download .
not bad for a fifty suxxor K dial-up modem !
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-04, 01:36 AM   #58
GlowStick
CoD4!
 
GlowStick's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Florida
Posts: 5,786
Send a message via AIM to GlowStick
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

Ive started Part 2 of the HL2 preload 51% done as we speak

They say its the sound part
__________________
Intel i7-2600K, Corsair 8Gig, Corsair H100, Corsair 650D, Corsair HX750, ATi 6970, WD Caviar Black 2TB
Sony Vaio SB: i7, 8Gig, Intel 320 300gig
GlowStick is offline   Reply With Quote
Old 09-03-04, 10:24 PM   #59
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

*sigh* .. another gig to download ..
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 12:37 AM   #60
Edge
3d animator for hire!
 
Edge's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Minnesota, USA
Posts: 3,564
Default Re: OMG!!! I'm downloading HL2!!!!

Wow, they're really pushing out the content...what's in this batch? If they're already releasing levels and sounds, then they're probably very close to releasing the game. I'm guessing the core coding and executables will be made availible right before the game officially goes gold and CD-keys are sent out through Steam. Best part is, I just got a "coupon for 1 free game" from my parents for my birthday a few days ago, guess what I'm planning on using it on
Edge is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 2000 SP3 - - IT'S OUT! OMG! I DON'T BELIEVE! PCarr78 Microsoft Windows XP And Vista 22 08-01-02 09:23 PM

All times are GMT -5. The time now is 02:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.