Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-31-04, 05:21 PM   #1
LordKwiKSilva00
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Default NForce2 sound and Mandrake 10 problems

all right guys, heres my problem: I am kinda new to linux, but I have run it before...I used the FAQ for installing the drivers for my board...my network card works, but my sound doesn't...I installed both drivers with the pkg1.run file from NVidia's site here(newest version)...after reading the FAQ, i found out that I needed to remove the drivers that Linux automatically installs by editing the modules.conf and the modprobe.conf files(which i did, to no avail).....i tried to comment out the other drivers that were installed, to no avail...i am lost on this...anyone know what might be my problem? I know it is a conflicting driver issue, just not sure how to fix it...

any info would be greatly appreciated and soon...its driving me nuts not having sound and not being able to listen to music while I am working

tnx,
Brian
LordKwiKSilva00 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mandrake 8.2 cannot get NVdriver to load. dbhost NVIDIA Linux 20 08-18-02 11:35 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.