Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-02-04, 08:54 PM   #1
ajj3085
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
Default Nvidia FX 5700 / Dell P1110 problems

Hi all,

I'm having a problem where i installed an FX 5700 to replace my existing GeForce 4 Ti4200; the problem i'm having is that X starts, and the picture is distorted much like when you had your modelines wrong. I have madrake 10, with Xfree 4, which should compute those automatically. It doesn't matter what resolution i try to set, the results are the same. Using the xfree86's nvidia driver works fine, but obviously i'd rather use the accelorated one.

Any ideas?
ajj3085 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 09:35 PM
Rumor regarding lack of 680 availability ViN86 Rumor Mill 6 05-09-12 05:48 PM
Nvidia Problems in Slackware 8.1 xtreme NVIDIA Linux 3 10-01-02 01:03 PM
Problems with Mandrake and NVidia drivers..... xMonoxide187x NVIDIA Linux 2 08-22-02 02:55 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.