Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-03-04, 04:57 AM   #1
fr33k
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
Default nvaudio problem :(

I have a problem with drivers to nforce-2 (NFORCE-Linux-x86-1.0-0283-pkg1.run) When i running my system (slackware linux 10.0 ) on this driver i dont have sound in games (unreal tournament , Rune) in system sound is OK (xmms and mplayer sound is ok ) . What can I do to make sound in games??? and how can I save settings in nvmixer???


thanks for help
fr33k is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Screen flash briefly problem tamahome NVIDIA Windows Graphics Drivers 8 09-19-02 12:07 PM
Problem when compiling with SDL on Nvidia/Nforce... superconti NVIDIA Linux 3 09-13-02 12:25 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.