Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-16-04, 10:26 AM   #1
mteel2004
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
Default Problem Starting X With GeForce4 MX 440 in SuSE 9.0

Hello,

When I try to start X on my SuSE 9.0 system with the nvidia driver, I get some very odd looking patterns, but nothing usable.

My specifics:

Video Card: GeForce4 MX 440 AGP 8X
NVidia Driver Version: 1.0.6111
Linux distro: SuSE 9.0
Processor: AMD Athlon 2800+
Video Bios Version: 162

Prior to trying to install this newest nvidia driver, my older version would start X in the same way, but would recover if I killed the X server (CTRL-ALT-BKSP).

Any suggestions would be appreciated.

Config and log file attached.
Attached Files
File Type: txt XFree86.0.0.log.txt (28.4 KB, 125 views)
File Type: txt XF86Config.txt (5.1 KB, 167 views)
mteel2004 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Geforce 440 Go, SuSE 8.0, and new Nvidia drivers loudawg NVIDIA Linux 4 06-01-04 01:54 AM
Problem with APM/NVdriver/Mandrake 9.0 acid_zebra NVIDIA Linux 3 10-25-02 06:35 PM
Sony SDM-S51 monitor and GeForce4 problem hassasin NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 4 10-12-02 05:10 PM
Problems with a GeForce4 MX 440 under Debian Iainuki NVIDIA Linux 1 09-24-02 10:27 PM
nVidia Geforce4 440 Go 1400x1050 problem moreinf NVIDIA Linux 10 09-16-02 01:25 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.