Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-30-04, 07:50 PM   #1
Dr_s99
geForce 4 Ti 4600
 
Dr_s99's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Canada
Posts: 339
Default Suse 9.1 with Ati Radeon 9200se

Hello,

I installed the drivers using the instruction that was with it on SUSE FTP.

but when i updated the whole thing was gone, i mean
the hardware support.

in ATI control panel it says that the OPENGL vendor ... MESA... again!

what can i do? now in glxgears i get like 58 FPS....
__________________
System info(s):
-----
Gaming/Work System :
ASUS G1
RAM: 2.0Gb
Hard drive: 160 Gb
VIDEO CARD: NVIDIA 7700Go 512Mb
OS: Windows Vista Home Pre.
----------------------------
Server/Work system:
CPU: AMD Athlon XP 2400+
RAM: 1.0Gb
Hard drive: 30 IDE,120 IDE
VIDEO CARD: Nvidia Geforce 4 Ti 4600
OS: OpenSuse 10.2, Windows 2003
Dr_s99 is offline   Reply With Quote
Old 10-30-04, 08:20 PM   #2
DeLorean
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 58
Default Re: Suse 9.1 with Ati Radeon 9200se

Quote:
Originally Posted by Dr_s99
in ATI control panel it says that the OPENGL vendor ... MESA... again!

what can i do? now in glxgears i get like 58 FPS....
I assume this would be system 1 from your sig, where it says you are using a GF-4 Ti 4600 rather than the Ati card mentioned in the subject of the message. First things first, if you are using the Ati card go ask them. If you are using the nVidia based card, remove the Ati drivers and install the nVidia drivers and your problem should be solved...
DeLorean is offline   Reply With Quote
Old 10-31-04, 08:41 AM   #3
Dr_s99
geForce 4 Ti 4600
 
Dr_s99's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Canada
Posts: 339
Default Re: Suse 9.1 with Ati Radeon 9200se

see before i had linux installed on my gaming computer...lol
i had no problem with my GF 4 Ti 4600 everything worked even the 3D acc. support.

but on my second computer the ATI Radeon 9200se, it worked before the kernel update but now i can't even get it to work...!


oh.. i have updated my sig...
its my System 2 that contains linux... right now!
__________________
System info(s):
-----
Gaming/Work System :
ASUS G1
RAM: 2.0Gb
Hard drive: 160 Gb
VIDEO CARD: NVIDIA 7700Go 512Mb
OS: Windows Vista Home Pre.
----------------------------
Server/Work system:
CPU: AMD Athlon XP 2400+
RAM: 1.0Gb
Hard drive: 30 IDE,120 IDE
VIDEO CARD: Nvidia Geforce 4 Ti 4600
OS: OpenSuse 10.2, Windows 2003
Dr_s99 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radeon 9700 not all that? sancheuz Other Desktop Graphics Cards 200 10-12-02 09:31 PM
FalconNW and Voodoo under ATI 9700 spell!!! mizzer Other Desktop Graphics Cards 12 09-20-02 07:53 PM
ATI R300 & nVidia NV30 - Different visions Uttar Rumor Mill 6 09-06-02 11:19 AM
[Built by] ATI Radeon 8500 for sale bchreng For Sale/Trade 2 07-30-02 08:15 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.