Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-17-04, 08:45 AM   #1
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default No in-game messages on screen?

Anyone else having this problem? Whenever I quick-save the "Saved..." never appears across my screen like it does for my roommates and the chapter names never do either. Anyone know how to fix it?
superklye is offline   Reply With Quote
Old 11-17-04, 11:06 AM   #2
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: No in-game messages on screen?

No one else is having this problem?!
superklye is offline   Reply With Quote
Old 11-18-04, 05:43 PM   #3
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: No in-game messages on screen?

another bump for good measure
superklye is offline   Reply With Quote
Old 11-18-04, 05:53 PM   #4
WeReWoLf
 
Join Date: Jul 2004
Location: Australia
Posts: 5,015
Send a message via MSN to WeReWoLf
Default Re: No in-game messages on screen?

never had this problem, but what resolution and settings are you running? most of all what is your LOD at?
WeReWoLf is offline   Reply With Quote
Old 11-18-04, 05:56 PM   #5
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: No in-game messages on screen?

1280x1024
everything on high
vsync disabled
6x AA
16xAS

and LOD meaning in the nVIDIA drivers or what? I've got those set on "high quality."
superklye is offline   Reply With Quote
Old 11-18-04, 06:03 PM   #6
WeReWoLf
 
Join Date: Jul 2004
Location: Australia
Posts: 5,015
Send a message via MSN to WeReWoLf
Default Re: No in-game messages on screen?

well i've got no idea then... ur settings are better than mine.
WeReWoLf is offline   Reply With Quote
Old 11-18-04, 06:08 PM   #7
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: No in-game messages on screen?

damn it!
superklye is offline   Reply With Quote
Old 11-18-04, 07:20 PM   #8
betterdan
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: No in-game messages on screen?

Quote:
Originally Posted by superklye
damn it!
Please don't use such strong words, it upsets me
  Reply With Quote

Old 11-18-04, 08:14 PM   #9
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: No in-game messages on screen?

Quote:
Originally Posted by betterdan
Please don't use such strong words, it upsets me


Anyway, are you positive your quick save is working? Ive seen some key binds randomly un-bind themselves in this game, and if you havent used quick load, then you might not know if its even saving or not.

Also, there isnt a 6xAA mode for Nvidia cards (theres a 6xSAA but that runs horrible) so try choosing 4xAA instead.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 11-18-04, 08:41 PM   #10
superklye
 
Join Date: Jul 2004
Location: MKE
Posts: 13,629
Default Re: No in-game messages on screen?

Quote:
Originally Posted by CaptNKILL


Anyway, are you positive your quick save is working? Ive seen some key binds randomly un-bind themselves in this game, and if you havent used quick load, then you might not know if its even saving or not.

Also, there isnt a 6xAA mode for Nvidia cards (theres a 6xSAA but that runs horrible) so try choosing 4xAA instead.
I use quick load all the time. I'll put it at 4x and see if that changes anything, but I dunno...I haven't had any problems running at 6xAA...
superklye is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(Kotaku) Do We Really Need Video Game Consoles Anymore? [Speak Up On Kotaku] News Archived News Items 1 06-16-12 11:35 AM
Saturday Crapshoot: Quest For Glory 4 1/2 News Gaming Headlines 0 06-09-12 11:10 AM
Remastered Doom 3 BFG Edition Game Coming with Stereo 3D Support News Archived News Items 0 06-01-12 05:30 AM
Diablo 3: Give a knight a shield, and he kicks you from the game News Archived News Items 0 05-15-12 11:10 AM
Saturday Crapshoot: Star Trek: The Next Generation News Archived News Items 0 05-12-12 12:00 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.