Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-19-05, 02:05 AM   #1
ChrisRay
Registered User
 
ChrisRay's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Tulsa
Posts: 5,101
Default What the hell.. HL2 IS installed..

*sigh* I dont know what they want me to do at this point. HL2 and steam are installed yet its still wont let me play it till I register it..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image1.jpg
Views:	259
Size:	61.9 KB
ID:	9757  
__________________
|CPU: Intel I7 Lynnfield @ 3.0 Ghz|Mobo:Asus P7P55 WS Supercomputer |Memory:8 Gigs DDR3 1333|Video:Geforce GTX 295 Quad SLI|Monitor:Samsung Syncmaster 1680x1080 3D Vision\/Olevia 27 Inch Widescreen HDTV 1920x1080

|CPU: AMD Phenom 9600 Black Edition @ 2.5 Ghz|Mobo:Asus M3n HT Deluxe Nforce 780A|Memory: 4 gigs DDR2 800| Video: Geforce GTX 280x2 SLI

Nzone
SLI Forum Administrator

NVIDIA User Group Members receive free software and/or hardware from NVIDIA from time to time to facilitate the evaluation of NVIDIA products. However, the opinions expressed are solely those of the members
ChrisRay is offline   Reply With Quote
Old 01-19-05, 07:13 AM   #2
Darkoz
lurking
 
Join Date: Aug 2004
Location: Australia
Posts: 677
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Looks like Steam is being a bitch as usual......
Darkoz is offline   Reply With Quote
Old 01-19-05, 07:53 AM   #3
Ninjaman09
Takin 'er easy
 
Ninjaman09's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Jowjah
Posts: 6,687
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Damn man, that would really irk me. I am a little surprised at all the hoops the retail owners have to jump through just to play the game, it's in pretty poor taste in my opinion.
__________________
Core i7 920 @ 3.2 | ASUS P6T Deluxe V2
6GB Mushkin DDR3-1600 RAM
eVGA GTX 570 SC | Auzen X-Fi Prelude 7.1
CORSAIR CMPSU-850TX
Dell U2410
Ninjaman09 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-05, 08:34 AM   #4
Rakeesh
 
Rakeesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sonoran Desert
Posts: 6,886
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

I had to go through that **** so many times before I was finally able to enter the cdkey...The gayest part is that once it accepts the cdkey, it allows you to install HL2 on any computer via a steam download and you don't even need the CD's after that. Stupidest concept ever.
__________________
Want to listen to audio without your computer going to sleep? Try this.

Core i7 2600k 4.4Ghz 1.385v | Corsair H60 | 8GB Corsair Vengeance 1600 8-8-8-24 | MSI P67A-G45 | OCZ Vertex 3 | Sapphire 7850 OC to Max settings

Rakeesh is offline   Reply With Quote
Old 01-19-05, 08:37 AM   #5
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Quote:
Originally Posted by AlphaWolf_HK
I had to go through that **** so many times before I was finally able to enter the cdkey...The gayest part is that once it accepts the cdkey, it allows you to install HL2 on any computer via a steam download and you don't even need the CD's after that. Stupidest concept ever.
No actually pretty smart concept. I mean, If you install steam and download HL2 on 3 PC's only one of them can be playing HL2/CS:S at any given time. Kinda forces players to follow the EULA.
  Reply With Quote
Old 01-19-05, 09:29 AM   #6
Sorrow
First Person Ownage
 
Sorrow's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 492
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

My friend, who wil remain anonymous, tried to be smart and use his picture phone and take a picture of the CD-key in a store for HL2. After finally making out the letters and numbers were got the CD-key right only to find out that you needed the CD! This, my friends, is why they do this. Unlike when they first had steam out, you didn't need a CD then. Having to have the CD keeps from people doing what my friend did :P
__________________
If at first you don't succeed... redefine success.

AMD 64 3000+ (Newcastle) @ 2.25ghz
Gigabyte 6800GT @ 375/1085
Corsair 512x2 DDR400 RAM
Soltek nf3 150 mobo
Currently playing:
--Everquest II(Activated!), WoW (Cancelled), Counter-Strike: Source
http://miniprofile.xfire.com/s0rr0ws.png
Sorrow is offline   Reply With Quote
Old 01-19-05, 09:39 AM   #7
Rakeesh
 
Rakeesh's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sonoran Desert
Posts: 6,886
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Quote:
Originally Posted by egbtmagus
No actually pretty smart concept. I mean, If you install steam and download HL2 on 3 PC's only one of them can be playing HL2/CS:S at any given time. Kinda forces players to follow the EULA.
Actually no it does not, and I have personally verified this. I installed HL2 on my current computer, and then used that same steam account to install HL2 on my other computer without even using the CD's. Provided that steam couldn't connect to the internet, both computers could play HL2 single player at the same time, and play over the lan as well.

Quote:
Originally Posted by Sorrow
My friend, who wil remain anonymous, tried to be smart and use his picture phone and take a picture of the CD-key in a store for HL2. After finally making out the letters and numbers were got the CD-key right only to find out that you needed the CD! This, my friends, is why they do this. Unlike when they first had steam out, you didn't need a CD then. Having to have the CD keeps from people doing what my friend did :P
Theres actually a way around this as well, steam only looks for a certain registry value to be set after the HL2 install is finished, it doesn't care about anything else. All you'd have to do is make sure that value is set and then you can do this anyways.
__________________
Want to listen to audio without your computer going to sleep? Try this.

Core i7 2600k 4.4Ghz 1.385v | Corsair H60 | 8GB Corsair Vengeance 1600 8-8-8-24 | MSI P67A-G45 | OCZ Vertex 3 | Sapphire 7850 OC to Max settings

Rakeesh is offline   Reply With Quote
Old 01-20-05, 09:16 PM   #8
ChrisRay
Registered User
 
ChrisRay's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Tulsa
Posts: 5,101
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

I did manage to get it installed. 3rd install. But TBH this game reminds me of HL1 with pixel shaders and better textures..
__________________
|CPU: Intel I7 Lynnfield @ 3.0 Ghz|Mobo:Asus P7P55 WS Supercomputer |Memory:8 Gigs DDR3 1333|Video:Geforce GTX 295 Quad SLI|Monitor:Samsung Syncmaster 1680x1080 3D Vision\/Olevia 27 Inch Widescreen HDTV 1920x1080

|CPU: AMD Phenom 9600 Black Edition @ 2.5 Ghz|Mobo:Asus M3n HT Deluxe Nforce 780A|Memory: 4 gigs DDR2 800| Video: Geforce GTX 280x2 SLI

Nzone
SLI Forum Administrator

NVIDIA User Group Members receive free software and/or hardware from NVIDIA from time to time to facilitate the evaluation of NVIDIA products. However, the opinions expressed are solely those of the members
ChrisRay is offline   Reply With Quote

Old 01-21-05, 02:39 PM   #9
jbirney
Registered User
 
jbirney's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,430
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Quote:
Originally Posted by ChrisRay
But TBH this game reminds me of HL1 with pixel shaders and better textures..
No offence ment, but to be honest, I think thats a good thing when you consider how well HL1 was viewed as a game by most (granted I am sure some poeple hated HL1). I guees valve followed the not broke dont fix it idea...
jbirney is offline   Reply With Quote
Old 01-21-05, 04:43 PM   #10
Jocomp10
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Palm City, FL
Posts: 185
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Quote:
Originally Posted by ChrisRay
I did manage to get it installed. 3rd install. But TBH this game reminds me of HL1 with pixel shaders and better textures..
Yeah I wasn't overly impressed with the game espicialy after It took like two hours to get it instaled and working, I had the same problem as you. However, you know what upsets me most is that people who pirated the game probaly had less trouble getting it set up and working than the paying customer.
__________________
CPU: Athlon 64 X2 3800+ @ 2.5 Ghz
MOBO: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Expert
RAM: 2x1024MB PC4000 Corsair XMS
VID: XFX Geforce 7900GT @ 560/1700
Jocomp10 is offline   Reply With Quote
Old 01-21-05, 11:57 PM   #11
ChrisRay
Registered User
 
ChrisRay's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Tulsa
Posts: 5,101
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Quote:
Originally Posted by jbirney
No offence ment, but to be honest, I think thats a good thing when you consider how well HL1 was viewed as a game by most (granted I am sure some poeple hated HL1). I guees valve followed the not broke dont fix it idea...

I just dont think this game is anymore ground breaking or better than Doom 3. I didnt think Doom 3 was that good either. But I dont think HL2 has been worthy of its ratings either. So far anyway.
__________________
|CPU: Intel I7 Lynnfield @ 3.0 Ghz|Mobo:Asus P7P55 WS Supercomputer |Memory:8 Gigs DDR3 1333|Video:Geforce GTX 295 Quad SLI|Monitor:Samsung Syncmaster 1680x1080 3D Vision\/Olevia 27 Inch Widescreen HDTV 1920x1080

|CPU: AMD Phenom 9600 Black Edition @ 2.5 Ghz|Mobo:Asus M3n HT Deluxe Nforce 780A|Memory: 4 gigs DDR2 800| Video: Geforce GTX 280x2 SLI

Nzone
SLI Forum Administrator

NVIDIA User Group Members receive free software and/or hardware from NVIDIA from time to time to facilitate the evaluation of NVIDIA products. However, the opinions expressed are solely those of the members
ChrisRay is offline   Reply With Quote
Old 01-23-05, 07:15 PM   #12
Treason
nVidia GeForce FX 5600 U
 
Treason's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 600
Default Re: What the hell.. HL2 IS installed..

Just curious if you also have Half Life 2 installed on your second gaming system. If you have, was it easier to install, i.e. no problems, seeing you have an ATi video card in it?

It's probably nothing though...
Treason is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(Gamers Hell) 007 Legends E3 2012 Screens News Archived News Items 0 06-11-12 05:30 AM
Hell Yeah! preview News Archived News Items 0 06-06-12 09:30 AM
If I have a firewall in my router do I need one installed in Windows 7? musman Networking And Security 6 05-16-12 02:50 PM
Installed 3123 on RH8.0 but graphics are jerky UptheJunction NVIDIA Linux 3 10-07-02 03:58 PM
NVIDIA_GLX-3123 rpms is installed? gonus NVIDIA Linux 7 09-22-02 11:02 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.