Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-10-05, 01:56 AM   #1
AhBeeDoi
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 3
Default Odd libGL.so message

The last few times I've installed the nVidia Linux drivers on my system, I've been getting the following error messages:

Unable to restore symbolic link /usr/X11R6/lib/libGL.so.1.2 -> libGL.so.1.2 (file exists).

Unable to restore symbolic link /usr/X11R6/lib/libGL.so -> libGL.so.1.2 (file exists).

Unable to restore symbolic link /usr/X11R6/lib/libGL.so.1 -> libGL.so.1.2 (file exists).

The driver seems to work fine, but I can't help feeling that something is not correctly or completely installing.
AhBeeDoi is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
odd font sizing behavior going from 285.05.09 to 295 on 8.2/8.3 omarsidd NVIDIA FreeBSD 0 06-06-12 12:05 AM
DIY Burglar Alarm Sends You a Text Message Whenever It Detects Motion [DIY] News Archived News Items 0 05-04-12 11:00 AM
Regarding the moderator's message in the OF. PCarr78 Feedback Forum 44 10-12-02 06:22 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.