Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > General Hardware

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-23-02, 10:10 AM   #1
***CENSORED***
Enter the Homertrix!
 
***CENSORED***'s Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: My own private hell
Posts: 193
Default TV-out?

How do i do TV out with my GeForce 4?
__________________
New rig:

SilverStone TJ06 / AMD Athlon 64 3500+ / Abit Fatal1ty AN8 SLI / 1.5 GB Mushkin PC3200 / Leadtek Geforce 6600 GT 128 MB / Maxtor 250 GB with 16 MB cache SATA / Sound Blaster Audigy 2 ZS / Sony 16x DVD-RW / Ultra-X Finity 600 watt PSU / ViewSonic 19" monitor / Windows XP Pro / Klipsch Promedia 2.1 / still the same crappy Compaq Keyboard and Microsoft mouse

People think I've stopped lying...but I've just gotten better at it!
***CENSORED*** is offline   Reply With Quote
Old 11-23-02, 10:58 AM   #2
thcdru2k
Registered User
 
thcdru2k's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Milpitas, CA
Posts: 1,142
Send a message via ICQ to thcdru2k Send a message via AIM to thcdru2k
Default

look at the back of your card where you plug in the monitor. if you see the s-video connector, you can use that to connect with an s-video cable or and s-video to component cable and connect it to a t.v. download the latest dets, and connect your videocard to your tv. set your video onto tv/video 1-2 etc whichever one you chose to plug it in. go into display properties, than settings, than advanced, than geforce 4 xxx, than nview display mode, than device settings, than select output device, and select tv. after that go to device adjustments to adjust it all.

if you have the money get tvtool, its much better and you can skip everything after the plug it in part.
__________________
Athlon XP 1.58GHz | MSI KT3 Ultra2 | 256MB DDR PC-3000 | GeForce 4 ti4200 64mb @ 310/533 | IBM 120GXP 40.0GB | Det. 41.09 | DX 9 RC2 | Win XP SP1

11118 3DMarks
thcdru2k is offline   Reply With Quote
Old 11-23-02, 11:06 AM   #3
***CENSORED***
Enter the Homertrix!
 
***CENSORED***'s Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: My own private hell
Posts: 193
Default

thanks
__________________
New rig:

SilverStone TJ06 / AMD Athlon 64 3500+ / Abit Fatal1ty AN8 SLI / 1.5 GB Mushkin PC3200 / Leadtek Geforce 6600 GT 128 MB / Maxtor 250 GB with 16 MB cache SATA / Sound Blaster Audigy 2 ZS / Sony 16x DVD-RW / Ultra-X Finity 600 watt PSU / ViewSonic 19" monitor / Windows XP Pro / Klipsch Promedia 2.1 / still the same crappy Compaq Keyboard and Microsoft mouse

People think I've stopped lying...but I've just gotten better at it!
***CENSORED*** is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.