Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Windows Graphics Drivers

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-14-05, 05:52 PM   #1
garikfox
Registered User
 
garikfox's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Mesa, Az
Posts: 803
Default Forceware 71.50

LoL Woohoo !

http://www.ebbatson.com/W2K_NV4x_50113.exe

From Leadtek.
__________________
"Human's aren't the only species on Earth, We just act like it..."
garikfox is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 05:59 PM   #2
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: Forceware 71.50

Nice, thnx
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 06:00 PM   #3
digitalis
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 63
Default Re: Forceware 71.50

DriverVer = 12/22/2004, 7.1.5.0
__________________
Diplomatic Immunity
digitalis is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 06:04 PM   #4
SLippe
R.I.P. Babe Thread
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 12,387
Default Re: Forceware 71.50

I tried those and the installer said, "Maybe Not A WinFast Product". So no go for me! Is there a way around this?
SLippe is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 06:04 PM   #5
shaker718
Brooklyn'd Out
 
shaker718's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Brooklyn New York
Posts: 489
Default Re: Forceware 71.50

bench? anyone? anyone?
__________________
BIG RIG: Q6600 G0 stock / Gigabyte GA-EP35-DS3R/XFX ATI 5770/ Dell 30in 3007WFP-HC/8GB G-Skill/2x WD 640gb drives/ Enermax Liberty PSU/Win 7 64bit

LAPTOP: HP DV6500T, 2GHZ T7250, 2 gigs Ram, 120gb HD, Nvidia 8400m
shaker718 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 06:22 PM   #6
tertsi
www.fornvidiots.net
 
Join Date: May 2003
Posts: 340
Default Re: Forceware 71.50

Install this 71.50 driver set (18MB) via device manager or display properties...

71.50 win2k xp
tertsi is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 06:36 PM   #7
macatak
Registered User
 
macatak's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: QLD Australia
Posts: 1,349
Default Re: Forceware 71.50

Yellow water with both the 71.50s and 71.40 in HL2
__________________
WinXP Home Edition SP2/Athlon 3500+Newcastle/MSI K8N Diamond/BFG7800GTX OC/Antec 550TrueControl 2.0/1GIG DDR400Kingmax/Acer AL2016W LCD/SB Live!/Audigy2 ZS
macatak is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 06:52 PM   #8
mikedep333
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Scranton, Pennsylvania, USA
Posts: 230
Default Re: Forceware 71.50

Quote:
Originally Posted by macatak
Yellow water with both the 71.50s and 71.40 in HL2
Nooooooooooo!
__________________
HEGEMON:
Core 2 Due E6400, 2 gigs of ddr2-800
Foxconn Geforce 8800 GTS OC
mikedep333 is offline   Reply With Quote

Old 01-14-05, 07:10 PM   #9
iyos
Industrious Designer
 
iyos's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Default Re: Forceware 71.50

So are they betas, or a tweaked set released as a different number?
__________________
Visual Styles @ Web9Design.com
iyos is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 07:24 PM   #10
garikfox
Registered User
 
garikfox's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Mesa, Az
Posts: 803
Default Re: Forceware 71.50

There betas, And wrkin very well indeed.
__________________
"Human's aren't the only species on Earth, We just act like it..."
garikfox is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 07:27 PM   #11
rewt
mmm, Beer.. :drooling:
 
rewt's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 3,667
Default Re: Forceware 71.50

I don't believe you will be able to use the setup.exe if you don't have Leadtek card. As was said, you can install them through the device manager. If you need custom INF I have made one. Pieter doesn't have his version uploaded quite yet.

http://nvtweak.laptopvideo2go.com/in...0/nv4_disp.inf

Changes are:
1) uses traditional nvidia card naming scheme
2) default resolution to 1024x768 (instead of 800x600)
3) advanced nview profiles

That is all for now. If you want further tweaks wait for Pieter's inf and/or use my NVTweak tool.

Enjoy
__________________
My pimp'n rig
Athlon64 Venice 3000+ @ 2.6GHz (4100+) · Win XP Pro x86, Vista Ultimate x64 · eVGA K8-NF41 nForce4 SLi · Corsair XMS 1.5GB PC3200 CAS2/1T · eVGA 2x 6600GT SLi · Leadtek Winfast TV2000 XP Deluxe · Western Digital Caviar SE ½TB RAID 0/1 · PowerLink LPK2-30 400W · LiteON LDW-411S OC to 811S 8x DVD±R/RW/ROM · MicroAdvantage 64MB QuickiDrive · Samsung SyncMaster 931B 19" LCD · Microsoft Optical Wheel Mouse USB · Sony PSXtoUSB Analog Gamepads · Memorex MX2700 Multimedia Keyboard · Lexmark 3200 Color Jetprinter · nForce Network Controller 1Gb/s LAN (Cable ~3Mb/s down) · ΩPioneer Dolby Digital 5.1 Surround Sound
rewt is offline   Reply With Quote
Old 01-14-05, 07:34 PM   #12
haloeighty8
Registered User
 
haloeighty8's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Los Angeles, California
Posts: 129
Default Re: Forceware 71.50

Anyone know if City of Heroes crashes with these? Seems as though that game doesn't like these 7x.xx series drivers. I'm also wondering about WoW, that had some glitches with the 70 series as well.
__________________
My Heatware

Intel Core i7-980X Extreme @ 4.33 | ASUS Rampage III Black Edition | Corsair Vengeance 24GB DDR3 1600 | Galaxy GeForce GTX 680 SLI | Sound Blaster X-Fi Titanium HD | Corsair H100 - Push /Pull Config. | Corsair Obsidian Series 800D | PC Antec TruePower Quattro TPQ1200 | LG Blu-ray Burner | Corsair Gaming Audio Series SP2500 | Das Keyboard Pro | Logitech G9x | Intel X25-M 80GB | Western Digital VelociRaptor 300GB | Dell 3007 WFP 30" LCD | Win7 Ultimate x64 | Sennheiser HD-595 Premier Headphone
haloeighty8 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.