Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-11-05, 05:42 PM   #289
BrianG
aka HalcYoN - Hook Em!
 
BrianG's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 1,184
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by SDC
Photo of my setup. As you can see the wiring still needs some work...
A few tie wraps and cable sleeves away from sweetness. How do you like that Samsung monitor/TV. That is the 20" widescreen HD LCD, right?
__________________
Brian - aka HalcYoN

photobriangray
Nikon D700 and D300s | SB-600 | Tamron 28-75/2.8 | Tamron 17-50/2.8 | Nikon 70-200VR I
10.5/2.8 Fisheye | 28/1.8 AF-S | 35/1.8 AF-S | 50/1.8 | 105/F2 AF-D | Sigma 150/2.8 Macro
Nikon J1 | 10-30VR |30-100VR | 10/2.8 | 18/1.8
BrianG is offline   Reply With Quote
Old 06-11-05, 11:12 PM   #290
SDC
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by BrianG
A few tie wraps and cable sleeves away from sweetness. How do you like that Samsung monitor/TV. That is the 20" widescreen HD LCD, right?
Thanks, This monitor is amazing, You can pick them up for a good price now too. It's actually a 21" Samsung Syncmaster 210T
Can I just cut off and cap the power supply's I am not using?
SDC is offline   Reply With Quote
Old 06-11-05, 11:46 PM   #291
Clay
Registered User
 
Clay's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4,993
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by SDC
Thanks, This monitor is amazing, You can pick them up for a good price now too. It's actually a 21" Samsung Syncmaster 210T
Can I just cut off and cap the power supply's I am not using?
Don't cut them off. Just compact them by folding, wrapping, etc onto themselves and then zip tie them to keep that form. Then, if you leave yourself some slack in the line, you can tuck them away out of sight up above your PSU, behind your motherboard try, in an empty drive bay, etc.
Clay is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 08:34 AM   #292
BrianG
aka HalcYoN - Hook Em!
 
BrianG's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 1,184
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by Clay
Don't cut them off. Just compact them by folding, wrapping, etc onto themselves and then zip tie them to keep that form. Then, if you leave yourself some slack in the line, you can tuck them away out of sight up above your PSU, behind your motherboard try, in an empty drive bay, etc.
Agree with Clay, you may need thsoe leads later on. I used a piece of of split tube to cover an unused lead I had doubled back on itself.

__________________
Brian - aka HalcYoN

photobriangray
Nikon D700 and D300s | SB-600 | Tamron 28-75/2.8 | Tamron 17-50/2.8 | Nikon 70-200VR I
10.5/2.8 Fisheye | 28/1.8 AF-S | 35/1.8 AF-S | 50/1.8 | 105/F2 AF-D | Sigma 150/2.8 Macro
Nikon J1 | 10-30VR |30-100VR | 10/2.8 | 18/1.8
BrianG is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 09:20 AM   #293
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: SLI picture thread

My SLI setup, getting 10.005 in 3DMark05:



Games I play (and have purchased):



Stock MSI cooling (NV5 is way more silent, and better cooler as well):

__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]

Last edited by radekhulan; 06-12-05 at 09:32 AM.
radekhulan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 09:31 AM   #294
BrianG
aka HalcYoN - Hook Em!
 
BrianG's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 1,184
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by radekhulan
My SLI setup, getting 10.005 in 3DMark05:
I see you installed the external SATA interface card. Cool. Which TV-Tuner?
__________________
Brian - aka HalcYoN

photobriangray
Nikon D700 and D300s | SB-600 | Tamron 28-75/2.8 | Tamron 17-50/2.8 | Nikon 70-200VR I
10.5/2.8 Fisheye | 28/1.8 AF-S | 35/1.8 AF-S | 50/1.8 | 105/F2 AF-D | Sigma 150/2.8 Macro
Nikon J1 | 10-30VR |30-100VR | 10/2.8 | 18/1.8
BrianG is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 09:34 AM   #295
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by BrianG
I see you installed the external SATA interface card. Cool. Which TV-Tuner?
It is Aver DVB-T (digital terrestrial TV) TV&FM card, capable od direct capturing of live stream into MPEG2.

Btw, seeing your Athlon 64 X2 4800+, I am having Athlon 64 X2 4400+ CPU on order for 2 weeks now, and will not be getting it any soon. Seems they don't sell them in Europe yet
__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 09:47 AM   #296
BrianG
aka HalcYoN - Hook Em!
 
BrianG's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 1,184
Default Re: SLI picture thread

Your patience will be rewarded. I need to go ahead and reinstall my TV Wonder Pro to see how much better DScaler runs when it can occupy one CPU while the other takes care of other chores. There would be an odd pause anytime I scrolled.

And I was able to get this CPU a little early. They should be shipping in quantity in about a week.
__________________
Brian - aka HalcYoN

photobriangray
Nikon D700 and D300s | SB-600 | Tamron 28-75/2.8 | Tamron 17-50/2.8 | Nikon 70-200VR I
10.5/2.8 Fisheye | 28/1.8 AF-S | 35/1.8 AF-S | 50/1.8 | 105/F2 AF-D | Sigma 150/2.8 Macro
Nikon J1 | 10-30VR |30-100VR | 10/2.8 | 18/1.8
BrianG is offline   Reply With Quote

Old 06-12-05, 12:15 PM   #297
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by BrianG
Your patience will be rewarded. I need to go ahead and reinstall my TV Wonder Pro to see how much better DScaler runs when it can occupy one CPU while the other takes care of other chores. There would be an odd pause anytime I scrolled.

And I was able to get this CPU a little early. They should be shipping in quantity in about a week.
That is what I am getting it for. I migrated to Athlon 64 from Pentium 4 HT 3.2GHz @ 3.8GHz, and have to say Intel was way better for multiprocessing, while my current Athlon 64 seems to be better (only for) games. But I've purchased it with X2 in my mind..

I am a webdesigner, and have Apache webserver, MySQL DB, Adobe Photoshop, Macromedia Dreamweaver, jEdit JAVA editor (for PHP), Opera browser, MSIE browser, Firefox browser, and many other smaller apps running at the same time, so, Athlon X2 is the way to go, it will outperform any P4 out there, as it is true dual-core :-)
__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 05:56 PM   #298
SniperKil
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 47
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by radekhulan
My SLI setup, getting 10.005 in 3DMark05
wow your the only other person ive seen with a thermaltake soprano.. nice choice in case i love mine.. except for the fan on the window that sucks in tons of dust
__________________
DFI Lanparty UT NF3 250Gb Mobo
Athlon 64 3000+ "Newcastle" @ 2.22GHZ
1GB PC3200 Corsair "ValueSelect" @ 2.5-3-3-7 @ 222MHz
ThermalTake Soprano Black With Window
ABit X800 Pro VIVO @ 16 Pipes Unlocked @ 573mhz/600mhz

3dmark 05 Score: 6623
SniperKil is offline   Reply With Quote
Old 06-13-05, 04:52 AM   #299
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by SniperKil
wow your the only other person ive seen with a thermaltake soprano.. nice choice in case i love mine.. except for the fan on the window that sucks in tons of dust
It does not, as I've purchased fan antidust-cover for $5 :-)
__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Old 06-15-05, 01:17 AM   #300
SniperKil
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 47
Default Re: SLI picture thread

Quote:
Originally Posted by radekhulan
It does not, as I've purchased fan antidust-cover for $5 :-)
heh got a link? havent seen one that would not look ugly as hell
__________________
DFI Lanparty UT NF3 250Gb Mobo
Athlon 64 3000+ "Newcastle" @ 2.22GHZ
1GB PC3200 Corsair "ValueSelect" @ 2.5-3-3-7 @ 222MHz
ThermalTake Soprano Black With Window
ABit X800 Pro VIVO @ 16 Pipes Unlocked @ 573mhz/600mhz

3dmark 05 Score: 6623
SniperKil is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX670 Quad SLI issue candle_86 NVIDIA GeForce 600 Series 12 07-09-12 10:18 PM
680 GTX SLI + 560 Physx bench for those interested gerardfraser NVIDIA GeForce 600 Series 2 06-20-12 05:34 AM
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 11:12 PM
Thread deletion. PCarr78 Feedback Forum 9 09-23-02 09:25 PM
Official Grand Theft Auto 3 thread volt Gaming Central 6 08-01-02 08:04 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.